Cakera|Keluaran produk

Asli atau kualiti yang sama

Liputan tempat letak kereta yang lebih tinggi daripada 98%
R&D, ujian makmal dan jalan raya, pengeluaran dan pengedaran: kawalan ke atas seluruh kitaran pengeluaran membolehkan Brembo untuk menawarkan keluaran cakera brek yang mempunyai prestasi cemerlang, kebolehpercayaan, ketahanan, dan keselesaan dalam semua keadaan.
Liputan tempat letak kereta yang lebih tinggi daripada 98%
Rintangan
Salutan UV: Teknologi salutan UV, dibangunkan dengan kerjasama pengeluar kereta, yang menjamin rintangan kakisan superior dan perlindungan penuh bagi cakera tersebut.
Prestasi
Pengudaraan PVT: sistem pelepasan tiang yang eksklusif, dipatenkan oleh Brembo, yang meningkatkan kapasiti penyejukan dan meningkatkan rintangan kepada rekahan terma bagi cakera dengan lebih daripada 40%.
OE Pedigree
Keluaran Premium: cakera komposit dan terapung untuk kereta berprestij, dengan prestasi yang cemerlang yang dicapai melalui bahan dan penyelesaian istimewa.
Keselesaan
Karbon Tinggi: cakera brek besi tuang dengan kandungan karbon yang lebih tinggi untuk meminimumkan getaran dan bunyi, memaksimumkan prestasi dan meningkatkan keselesaan pemanduan.
Menjimatkan masa
Kit yang mempunyai galas prapasang: penyelesaian untuk cakera brek dengan hab roda bersepadu, yang membolehkan pemasangan yang cepat dan selamat, dan menjimatkan banyak masa.
Penyokong keselamatan
Brembo Xtra: cakera brek dengan lubang di atas permukaan pembrekan yang mengoptimumkan prestasi yang basah, memastikan penjanaan semula berterusan daripada bahan geseran dan menjamin pembrekan segera di bawah setiap keadaan.
Penyelesaian yang sempurna
Brembo Max: cakera brek dengan alur di atas permukaan pembrekan yang meningkatkan prestasi sistem brek tanpa menjejaskan keselamatan.
Ketahui lebih lanjut tentang keluaran cakera brek Brembo