Select your location
Select your location

Gelendong dan kasut, keluaran lengkap

Prestasi, keselamatan, keselesaan dan ketahanan

Gelendong brek disepadukan dengan kasut, tersedia dalam kit berasingan dan prapasang.
Keluarannya, terdiri daripada kira-kira 300 gelendong dan 400 kasut, meliputi 96% daripada tempat letak kereta dan kenderaan komersial di Eropah.
Apabila disediakan oleh Original Equipment, beberapa kasut brek dibekalkan dengan kit aksesori termasuk dalam pakejnya, dan gelendong juga tersedia dengan kit galas bersepadu, yang boleh dikenal pasti dengan kod khusus 14.XXXX .50 + di dalam bahagian “+ Galas” daripada katalog Brembo. Gabungan kedua-dua produk memastikan tahap prestasi, keselamatan, keselesaan dan ketahanan yang optimum.
Gelendong
Direka bentuk untuk keperluan prestasi yang berbeza
Bagi cakera brek pula, Brembo telah membangunkan beberapa penyelesaian pengeluaran untuk gelendong brek, yang menggabungkan pelbagai bahan untuk mengurangkan keseluruhan berat gelendong tersebut.
 
Selain gelendong standard diperbuat daripada besi berlamina, Brembo membangunkan gelendong besi tuang dengan bebibir pacu di dalam keluli dan gelendong aluminiumyang mana hanya dinding dalam gelendong yang dikenakan gerakan kasut - permukaan pembrekan - diperbuat daripada besi berlamina.
Kasut
Alat ganti baharu sahaja
Semua kasut Brembo, bebas asbestos, diperakui ECE-R90 mengikut undang-undang Eropah. Kasutnya tersedia dalam Kit Standard yang berasingan atau dalam Kit&Fit yang diprapasang. Kit Standard mengandungi semua alat yang diperlukan, dipakejkan secara berasingan, manakala alat dalam Kit & Fit adalah diprapasang dan sedia untuk pemasangan, menawarkan ketepatan yang maksimum dalam tempoh masa sesingkat yang mungkin.

Dengan memilih Kit ini, pemasang mempunyai semua yang diperlukan untuk kerja yang cepat dan cekap dalam satu kit, dengan tahap keselamatan sistem pembrekan yang dipastikan dengan menggunakan semua alat baharu dan diuji dengan rapi. Pemasangan adalah mudah dan semua alat yang diperlukan telah diprapasang atau tersedia di dalam pakejnya.