Mobil App,
det Europæiske og US katalog

Søg efter anvendelse eller delnummer
Brembo-komponenter findes til Ios og Android enheder.
Denne app er gratis og findes på App store og Google Play og giver dig mulighed for at gennemse kataloget direkte offline. Efter download opdateres kataloget konstant, så alle de seneste produkter i Brembo serien opdateres.

Du kan slå op i kataloget efter mærke eller model, eller i kategorierne bremseskiverbremseklodser, bremsetromlerbremsebakker.
Dataene synkroniseres med Brembo online web-kataloget, for at skabe en løbende opdatering og et fuldt integreret system.
Kendetegnende for Brembo-komponent app'en er muligheden for at konsultere de tekniske datakort for alle de disponible delnumre i kataloget, der indeholder alle de vigtigste detaljer. Desuden giver Brembo alle brugere mulighed for at tage adgang til andre eksklusive indhold, så som "Samlingstegninger", "Installationsanvisninger" og "Vedligeholdelsesforslag".
Download app'en
Download app'en til din Ios eller Android enhed