Δισκόπλακες Γκάμα προϊόντων

Ποιότητα πρώτης τοποθέτησης ή ισοδύναμη

Κάλυψη στόλου αυτοκινήτων άνω του 98%
R&D, εργαστηριακές και οδικές δοκιμές, παραγωγή και κατανομή: ο έλεγχος ολόκληρου του κύκλου παραγωγής επιτρέπει στην Brembo να προσφέρει μια γκάμα δισκόπλακων φρένων με άριστη απόδοση, αξιοπιστία, αντοχή και άνεση σε όλες τις συνθήκες.
Κάλυψη στόλου αυτοκινήτων άνω του 98%
Αντοχή
Επίστρωση UV: Τεχνολογία επίστρωσης UV, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και η οποία εγγυάται ανώτερη αντοχή στη διάβρωση και πλήρη προστασία της δισκόπλακας.
Απόδοση
Εξαερισμός PVT: αποκλειστικό σύστημα εξαερισμού μέσω πείρων, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Brembo, το οποίο βελτιώνει την ικανότητα ψύξης και αυξάνει την αντοχή στις θερμικές ρωγμές της δισκόπλακας κατά περισσότερο από 40%.
Καταγωγή πρώτης τοποθέτησης
Κορυφαία γκάμα: δισκόπλακες από σύνθετο υλικό και πλευστές δισκόπλακες για υψηλού κύρους αυτοκίνητα, με εξαιρετική απόδοση που επιτυγχάνεται μέσω ειδικών υλικών και λύσεων.
Άνεση
Υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα: δισκόπλακες φρένων από χυτοσίδηρο με υψηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα για ελαχιστοποίηση των κραδασμών και του θορύβου, μεγιστοποίηση της απόδοσης και αύξηση της άνεσης στην οδήγηση.
Εξοικονόμηση χρόνου
Κιτ με προσυναρμολογημένα ρουλεμάν: λύση για δισκόπλακες φρένων με ενσωματωμένο μουαγιέ τροχού, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση, με μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου.
Κορυφαία ασφάλεια
Brembo Xtra: δισκόπλακες φρένων με οπές στην επιφάνεια πέδησης που βελτιστοποιούν την απόδοση στο υγρό οδόστρωμα, διασφαλίζουν τη διαρκή αναγέννηση του υλικού τριβής και εγγυώνται ταχεία πέδηση σε όλες τις συνθήκες.
Η άριστη λύση
Brembo Max: δισκόπλακες φρένων με αυλακώσεις στην επιφάνεια πέδησης που βελτιώνουν την απόδοση του συστήματος φρένων χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.
Μαθετε περισσοτερα για την γκαμα δισκοπλακων φρενων Brembo