Δισκόπλακες με εξαερισμό PVT

Αντοχή στις θερμικές ρωγμές

 
Βελτιωμένη ψύξη και αντοχή πάνω από 40% στις θερμικές ρωγμές.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Brembo για τις δισκόπλακες PVT αλλάζει τις συνήθειες της αγοράς, με τη χρήση πείρων αντί για πτερύγια στον θάλαμο εξαερισμού. Το σύστημα βελτιώνει την ικανότητα ψύξης και αυξάνει την αντοχή στις θερμικές ρωγμές κατά περισσότερο από 40%. Οι πιο σημαντικές καινοτομίες είναι οι εξής:
Λιγότερος κενός χώρος για μετάδοση των ρωγμών
Η πιο ομοιόμορφη κατανομή των πείρων σε σχέση με τα πτερύγια μειώνει τον διαθέσιμο χώρο για μετάδοση των θερμικών ρωγμών στην επιφάνεια πέδησης.
Μεγαλύτερη επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας
Σε σύγκριση με τον εξαερισμό με πτερύγια, ο εξαερισμός με πείρους διασφαλίζει μεγαλύτερη επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας, βελτιώνοντας επομένως την ικανότητα διάχυσης θερμότητας.
Μεγαλύτερος στροβιλισμός αέρα
Εντός του θαλάμου εξαερισμού, οι πείροι βοηθούν στη δημιουργία μεγαλύτερου στροβιλισμού του αέρα και επομένως αυξημένη ικανότητα ψύξης.
PVT plus:
αποδοση, αντοχη και αποτελεσματικοτητα
Το PVT PLUS είναι η τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στον εξαερισμό δισκόπλακων φρένων.

Το σταυρωτό σχήμα των πείρων εξαερισμού παρέχει υψηλότερη αντοχή στις θερμικές ρωγμές, αυξάνοντας την απόδοση πέδησης και προσφέροντας παράλληλα σημαντική μείωση του βάρους. Για να διασφαλιστεί βέλτιστη ανταλλαγή θερμότητας, το νέο σύστημα εξαερισμού PVT PLUS διαθέτει επίσης διαφορετικές γεωμετρίες για κάθε ειδικό τύπου δισκόπλακας.