Ταμπούρα και σιαγόνες, μια πλήρης γκάμα

Απόδοση, ασφάλεια, άνεση και αντοχή

Το ταμπούρο του φρένου είναι ενσωματωμένο στη σιαγόνα, διατίθεται σε αποσυναρμολογημένα και προσυναρμολογημένα κιτ.
Η γκάμα, η οποία αποτελείται από περίπου 300 ταμπούρα και 400 σιαγόνες, καλύπτει το 96% του στόλου αυτοκινήτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης στην Ευρώπη.
Όπου προβλέπεται από τον εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης, ορισμένες σιαγόνες φρένων παρέχονται μαζί με κιτ εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στο πακέτο, όπως και τα ταμπούρα που διατίθενται επίσης με ενσωματωμένα κιτ ρουλεμάν, τα οποία επισημαίνονται με τον ειδικό κωδικό 14.XXXX .50 + στην ενότητα «+ ρουλεμάν» του καταλόγου Brembo. Ο συνδυασμός και των δύο προϊόντων διασφαλίζει βέλτιστο επίπεδο απόδοσης, ασφάλειας, άνεσης και αντοχής.
Ταμπούρα
Σχεδιασμένα για διαφορετικές απαιτήσεις απόδοσης
Όσο για τις δισκόπλακες των φρένων, η Brembo έχει αναπτύξει διάφορες κατασκευαστικές λύσεις για ταμπούρα φρένων, τα οποία συνδυάζουν διάφορα υλικά για μείωση του συνολικού βάρους του ταμπούρου.
 
Επιπρόσθετα του τυπικού ταμπούρου που κατασκευάζεται από φυλλοειδή σίδηρο, η Brembo ανέπτυξε το ταμπούρο από χυτοσίδηρο με χαλύβδινη φλάντζα κίνησης και ταμπούρο αλουμινίου στο οποίο μόνο το εσωτερικό τοίχωμα του ταμπούρου στο οποίο επενεργεί η σιαγόνα - επιφάνεια πέδησης - αποτελείται από φυλλοειδή σίδηρο.
Σιαγόνες
Μόνο νέα εξαρτήματα
Όλες οι σιαγόνες Brembo, χωρίς αμίαντο, έχουν πιστοποίηση ECE-R90 σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι σιαγόνες διατίθενται στο αποσυναρμολογημένο τυπικό κιτ ή στο προσυναρμολογημένο Kit&Fit. Το τυπικό κιτ περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα, ξεχωριστά συσκευασμένα, ενώ τα εξαρτήματα στο Kit & Fit είναι προσυναρμολογημένα και έτοιμα για εγκατάσταση, προσφέροντας μέγιστη ακρίβεια στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Επιλέγοντας το κιτ, ο τεχνικός εγκατάστασης έχει όλα όσα χρειάζεται για γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας σε ένα κιτ, με το επίπεδο ασφάλειας του συστήματος πέδησης να διασφαλίζεται από τη χρήση όλων των νέων, αυστηρά ελεγμένων εξαρτημάτων. Η συναρμολόγηση είναι απλή και όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα είναι προσυναρμολογημένα ή διατίθενται στη συσκευασία.