Mobiilisovellus,
Euroopan ja Yhdysvaltain katalogi

Etsi sovelluksen tai osanumeron mukaan
Brembo Parts on saatavilla Ios- ja Android-laitteille.
Sovellus on ilmainen ja se on saatavilla App Storessa ja Google Playssa ja sen avulla voit selata katalogia suoraan off-line-tilassa. Kun se on ladattu, katalogi päivittyy jatkuvasti automaattisesti, jotta tuodaan saataville kaikki viimeiset Brembo-sarjan tuotteet.

Voit etsiä katalogista valmistajaa tai mallia, tai eri luokkia kuten jarrulevytjarrupalat, jarrurummutjarrukengät.
Tiedot synkronisoidaan Brembon online verkkokatalogin kanssa jatkuvalla päivityksellä ja täydellisesti integroidulla järjestelmällä.
Brembo Parts -sovelluksen erityispiirre on mahdollisuus tarkastella kaikkien katalogin osanumeroiden teknisten tietojen kortteja, jotka sisältävät kaikki tärkeimmät yksityiskohdat. Lisäksi Brembo tarjoaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä edelleen erityissisältöihin kuten "Kokoonpanopiirustukset", "Asennusohjeet" ja "Huoltoehdotukset".
Sovelluksen lataaminen
Lataa sovellus Ios- tai Android-laitteelle