Bremsevæske,
bremsesystemets kerne

Begræns damplommerne
Stærke sider: Reduceret viskositet og højt kogepunkt
Bremseskiver, bremsekalipere, bremseklodser og hovedbremsecylindre er de fire hovedpunkter i ethvert bremsesystem; de ville dog være nytteløse uden hele systemets kerne, bremsevæsken. Denne komponent er så forsømt, at den generelt blot kontrolleres summarisk, med genopfyldning i stedet for en mere passende udskiftning, iht. den af fabrikanten anbefalede udskiftningshyppighed.
Formation af damplommer
Denne vane giver anledning til Damplommer, dannelsen af dampbobler på grund af bremsevæskens kogning, der tager den normale væskes plads og komprimeres, så bremsepedalen sendes til fuld vandring (svampet pedal). Årsagen er en forstyrrelse af porøsiteten på rør og slanger, som udgør bremsekredsløbet, der med tiden trækker fugt ind i væsken og derved reduceres kogepunktet drastisk. Resultatet er en nedsat bremsevirkning.
Brembo Premium bremsevæske
Brembo Premium bremsevæsker har et højere kogepunkt, som overstiger standarden, og giver derfor større modstandsdygtighed overfor damplommer og sikrer bremsevirkningen, også ved lave temperaturer. Med høje anti-korrosionsegenskaber og bestandighed over for oxidation, tillader Brembo bremsevæsken også langvarige ualtererede kemiske/fysiske karakteristika for væsken i det anvendte kredsløb, hvorfor integriteten bibeholdes.
Adskillige løsninger til en komplet opstilling
Brembo Premium bremsevæskeserien omfatter adskillige løsninger, for at imødekomme alle køretøjernes behov.
DOT 4
Har et ekstremt højt kogepunkt og en lavere viskositet end påkrævet og imødekommer samt overstiger de regulerende standarder. Også velegnet til køretøjer med ABS.
DOT 4 Low Viscosity
Anbefalet til den seneste generation af køretøjer med elektronisk kontrol af bremsesystem og stabilitet, så som ABS, ESP, ASR, TCS, EBD og kendetegnes af den ekstremet lave viskositet.
DOT 5.1
Produkt med højere egenskaber i forhold til bestandighed over for høje temperaturer og viskositetsværdi. Det er anbefalet til højt ydende køretøjer, inklusiv køretøjer med ABS.
LHM PSA
Det er en mineralsk baseret hydraulikvæske, specifik til køretøjer med integrerede bremsekredsløb, affjedring og styresystemer, der kræver et produkt, som opfylder specifikation PSA B71 2710.
Bedre end standarderne.
Linjen af Brembo Premium bremsevæskeprodukter opfylder og overstiger standarderne for klasse 4, 5.1 og 6, og sikrer en altid sikker bremsning.

For at anmode om sikkerhedsdatablad for Brembo bremsevæske, ved at skrive til forespørgsel om oplysninger
  Parametre Brembo Grundlæggende krav
DOT 4 klasse 4 ParametreERBP Wet ERBP Viskositet Brembo≥ 260°C ≥ 165°C 1400 cSt max Grundlæggende krav≥ 230°C ≥ 155°C ≤ 1800 cSt
DOT 4 LV klasse 6 ParametreERBP Wet ERBP Viskositet Brembo≥ 260°C ≥ 170°C 750 cSt max Grundlæggende krav≥ 250°C ≥ 165°C ≤ 750 cSt
DOT 5.1 klasse 5.1 ParametreERBP Wet ERBP Viskositet Brembo≥ 260°C ≥ 180°C 900 cSt max Grundlæggende krav≥ 260°C ≥ 180°C ≤ 900 cSt