Jarruneste,
jarrujärjestelmän ydin

Ehkäise nk. höyrylukon muodostuminen
Vahvuudet: alhainen viskositeetti ja korkea kiehumispiste
Jarrulevyt, jarrusatulat, jarrupalat ja jarrun pääsylinterit ovat kaikkien jarrujärjestelmien neljä tärkeintä osaa. kuitenkin ne ovat todennäköisesti käyttökelvottomia ilman jarrunestettä, koko järjestelmän ydintä. Tämä osa usein melkein unohdetaan yleisessä tarkastuksessa ja sitä vain lisätään hieman tarpeellisemman vaihdon sijasta, valmistajan suosittamalla huoltovälillä.
Höyrylukon muodostuminen
Kyseinen tapa jättää tilaa nk. höyrylukon muodostumiselle, siis höyrykuplien muodostumiselle, joka johtuu jarrunesteen kiehumisesta, höyrykuplat syrjäyttävät normaalin nesteen ja puristuvat alentaen jarrutustehoa (pehmeä poljintuntuma). Vian syynä on jarrujärjestelmän letkujen huokoisuus, joka ajan myötä johtaa kosteuden imeytymisen jarrunesteeseen alentaen huomattavasti kiehumispistettä. Tuloksena on alentunut jarrutusteho.
Brembo Premium Brake Fluid
Brembon Premium jarrunesteiden kiehumispiste on korkeampi kuin perusnesteillä ja siten ne tarjoavat erinomaisen suojan nk. höyrylukon muodostusta vastaan ja samalla tehokkaan jarrutustehon myös alhaisissa lämpötiloissa. Erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet ja kestävyys hapettumista vastaan takaa Brembon jarrunesteille myös pitkäaikaiset muuttumattomat kemiallis-fysikaaliset ominaisuudet sen käyttökohteessa, säilyttäen toimivuutensa pitkään.
Lukuisat ratkaisut täydellistä kokoonpanoa varten
Brembo Premium Brake Fluid -tuotevalikoima sisältää useita ratkaisuja, jotka täyttävät kaikkien ajoneuvojen tarpeet.
DOT 4
Tuotteen erittäin korkea kiehumispiste ja tarvetta alhaisempi viskositeetti täyttää ja ylittää huomattavasti vaadittavien standardien määräykset. Sopii myös ABS:llä varustetuille ajoneuvoille.
DOT 4 Low Viscosity
Suositellaan uusimman sukupolven ajoneuvoille, joissa on elektronisia jarru- ja vakausjärjestelmiä kuten ABS, ESP, ASR, TCS, EBD, sille on tyypillistä erittäin alhainen viskositeetti.
DOT 5.1
Tämän tuotteen ominaisuuksiin kuuluu erinomainen korkeiden lämpötilojen kestävyys ja viskositeettiarvo, sitä suositellaan käytettäväksi erittäin suorituskykyisille ajoneuvoille, mukaan lukien ABS:llä varustetut ajoneuvot.
LHM PSA
Tämä on mineraalipohjainen hydraulineste, joka sopii erityisesti integroiduille jarrupiireille, jousituksille ja ohjausjärjestelmille, jotka vaativat tuotetta, joka täyttää eritelmän PSA B71 2710.
Ylittää standardit.
Brembo Premium Brake Fluid -sarjan tuotteet täyttävät ja ylittävät jarrunesteluokkien 4, 5.1 ja 6 standardit ja takaavat aina turvallisen jarrutuksen.

Jos haluat lisätietoja Brembo Expert -ohjelmasta ja miten sinä voit osallistua siihen, kirjoita osoitteeseen tietojen pyyntö
  Parametrit Brembo Perusvaatimukset
DOT 4 luokka 4 ParametritERBP Wet ERBP Viskositeetti Brembo≥ 260°C ≥ 165°C 1400 cSt max Perusvaatimukset≥ 230°C ≥ 155°C ≤ 1800 cSt
DOT 4 LV luokka 6 ParametritERBP Wet ERBP Viskositeetti Brembo≥ 260°C ≥ 170°C 750 cSt max Perusvaatimukset≥ 250°C ≥ 165°C ≤ 750 cSt
DOT 5.1 luokka 5.1 ParametritERBP Wet ERBP Viskositeetti Brembo≥ 260°C ≥ 180°C 900 cSt max Perusvaatimukset≥ 260°C ≥ 180°C ≤ 900 cSt