Kaksiosaiset levyt

Erityisvalikoima korkealuokkaisille autoille

Osat valmistetaan käyttämällä mukautettua teknistä lähestymistapaa ja erityisratkaisuja.
Brembon valikoima sisältää komposiittijarrulevyjä (teräspulteilla kiinnitetty alumiininen pyörännapa ja valurautainen jarrutuspinta), kelluvia jarrulevyjä (kiinnitysholkeilla kiinnitetty alumiininen pyörännapa ja valurautainen jarrutuspinta) ja interfuusioituja jarrulevyjä (yhteensulautettu pyörännapa ja valurautainen jarrutuspinta).

Näiden teknisten ratkaisujen ansiosta Brembo takaa jarrulevyjen huippusuorituskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa, suuremman kestävyyden ja optimaalisen ajomukavuuden sekä kevyemmän jarrutuslaitteiston. Valikoima kattaa joidenkin tärkeimpien autonvalmistajien, kuten Audi, Mercedes ja BMW, premium-malleja.
Kelluvat jarrulevyt: huipun huippu
Kelluvien jarrulevyjen valikoima sisältää 26 tuotekoodia suoraan Brembon OE-tuotannosta johdettuna. Valikoima kattaa laadukkaimmat ja suorituskykyisimmät sovellukset, jotka vaativat huipputehokkaita jarrutusjärjestelmiä, jotka voi taata ainoastaan Brembon kokemus kilpailukentiltä.

Kelluvissa jarrulevyillä on alumiininen pyörännapa, joka takaa merkittävän jousittamattomien massojen alennuksen, ja tästä seuraa positiivinen vaikutus mukavuuteen, käsiteltävyyteen ja polttoaineen kulutukseen sekä päästöihin. Jarrujärjestelmän suorituskyky saa etua levyn navan yhdistämisestä erityisestä valuraudasta valmistettuun jarrutuspintaan käyttämällä kiinnitysholkkeja. Tällä tavalla, kun ne altistuvat lämpökuormitukselle, tämän tyyppinen jarrulevy sallii jarrutuspinnan radiaalisen laajenemisen ja siten voidaan välttää pysyvät muodonmuutokset ja jännitteet.
Painon tärkeys
Alumiininapa, valurautaisen sijaan, sallii jarrulevyn painon vähentämistä noin 15­–30 %.
Jos sitä verrataan ajoneuvon painoon, tämä vähennys saattaa kuulostaa marginaaliselta. Sillä on kuitenkin erittäin tärkeä vaikutus polttoaineen kulutukseen, auton käyttäytymiseen ja suorituskykyyn, koska jarrulevy on osa ajoneuvon jousittamatonta painoa.

Viime vuosina, alennus ajoneuvon painossa ja jousittamattomien massojen painossa on yksi tärkeimmistä tavoitteista autonvalmistajille, jotta he täyttävät kaikki tarpeet suuremman alennuksen saavuttamiseksi polttoaineen kulutuksessa ja päästöjen määrässä.
Brembo co-cast
Brembon bi-metalli-jarrulevytrembo co-cast
Brembon jälkimarkkinointivalikoiman komposiittijarrulevyperheen uusin tulokas on bi-metalli - tekniikalla valmistettu jarrulevy. Sitä on käytetty Mercedeksen viimeisimmissä premium-malleissa - joille Brembo on jo alkuperäisen varustelun toimittaja - ja sen ominaisuuksia on valurautaiseen, korkean hiilipitoisuuden jarrutuspintaan interfuusiolla liitetty teräksinen pyörännapa.
Tämä teknologia takaa jarrutusjärjestelmän korkean suorituskyvyn vähentäen jarrulevyn painoa jopa 15 %:iin, mikä puolestaan vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä ja parantaa ajokäsittelyä.
Brembon bi-metallijarrulevy - joka on vaihdettavissa täysin alkuperäisen jarrulevyn tilalle - on läpäissyt tiukat testipenkkitestit ja sillä on ECE-R90-standardien mukainen tyyppihyväksyntä.