Premium-valikoiman
jarrulevyt

Erityisvalikoima korkealuokkaisille autoille
Osat valmistetaan käyttämällä mukautettua teknistä lähestymistapaa ja erityisratkaisuja.
Brembon Premium-valikoima sisältää komposiittimateriaalista valmistettuja ja kelluvia jarrulevyjä, joiden suorituskyky on korkea ja joiden innovatiiviset ratkaisut sisältävät erityismateriaaleja, jarrupintojen työstöä ja erityisiä tuuletusjärjestelmiä.

Näiden teknisten ratkaisujen avulla Brembo takaa jarrulevyjen huippusuorituskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa, suuremman kestävyyden ja optimaalisen ajomukavuuden. Valikoima kattaa huippumallit tärkeiltä autonvalmistajilta kuten Porsche, Mercedes, Audi, Aston Martin ja BMW.
Kelluvat jarrulevyt: huipun huippu
Kelluvien jarrulevyjen valikoima sisältää 26 tuotekoodia suoraan Brembon OE-tuotannosta johdettuna. Valikoima kattaa laadukkaimmat ja suorituskykyisimmät sovellukset, jotka vaativat huipputehokkaita jarrutusjärjestelmiä, jotka voi taata ainoastaan Brembon kokemus kilpailukentiltä.

Kelluvissa jarrulevyillä on alumiininen pyörännapa, joka takaa merkittävän jousittamattomien massojen alennuksen, ja tästä seuraa positiivinen vaikutus mukavuuteen, käsiteltävyyteen ja polttoaineen kulutukseen sekä päästöihin. Jarrujärjestelmän suorituskyky saa etua levyn navan yhdistämisestä erityisestä valuraudasta valmistettuun jarrutuspintaan käyttämällä kiinnitysholkkeja. Tällä tavalla, kun ne altistuvat lämpökuormitukselle, tämän tyyppinen jarrulevy sallii jarrutuspinnan radiaalisen laajenemisen ja siten voidaan välttää pysyvät muodonmuutokset ja jännitteet.
Painon tärkeys
Alumiininapa, valurautaisen sijaan, sallii jarrulevyn painon vähentämistä noin 20 %.
Jos sitä verrataan ajoneuvon painoon, tämä vähennys saattaa kuulostaa marginaaliselta. Sillä on kuitenkin erittäin tärkeä vaikutus polttoaineen kulutukseen, auton käyttäytymiseen ja suorituskykyyn, koska jarrulevy on osa ajoneuvon jousittamatonta painoa.

Viime vuosina, alennus ajoneuvon painossa ja jousittamattomien massojen painossa on yksi tärkeimmistä tavoitteista autonvalmistajille, jotta he täyttävät kaikki tarpeet suuremman alennuksen saavuttamiseksi polttoaineen kulutuksessa ja päästöjen määrässä.