Jarrulevyjen tuotevalikoima

Alkuperäinen tai vastaava laatu

Kattavuus autokannasta yli 98 %
Tutkimus ja kehitys, laboratorio- ja tietestaus, tuotanto ja jakelu: koko tuotantojakson kattavan valvonnan avulla Brembo voi tarjota valikoiman jarrulevyjä, joilla on erinomainen suorituskyky, luotettavuus, kestävyys ja mukavuus kaikissa olosuhteissa.
Kattavuus autokannasta yli 98 %
Kestävyys
UV-pinnoite: UV-pinnoitetekniikka, joka on kehitetty yhteistyössä autonvalmistajien kanssa ja joka takaa paremman korroosionkestävyyden ja täyden suojan jarrulevylle.
Suorituskyky
PVT-tuuletus: ainutlaatuinen pilarituuletusjärjestelmä, Brembon patentoima, se parantaa jäähdytyskykyä ja lisää lämpömurtumakestävyyttä yli 40 %.
OE-polveutumistodistus
Premium-valikoima: komposiittiset ja kelluvat jarrulevyt arvostetuille autoille, erinomaisella suorituskyvyllä, joka saavutetaan erityismateriaalien ja ratkaisujen avulla.
Mukavuus
Runsashiilinen: valurautaiset jarrulevyt runsaan hiilipitoisuuden kanssa minimoi tärinän ja melun, maksimoi suorituskyvyn ja lisää ajomukavuutta.
Ajansäästö
Sarja esiasennetulla laakerilla: ratkaisu jarrulevyille integroidulla pyörännavalla ja sen avulla saadaan nopea ja turvallinen asennus säästäen paljon aikaa.
Huippuluokan turvallisuus
Brembo Xtra: jarrulevyt, joiden jarrutuspinta on rei´itetty ja jotka optimoivat märkäpidon, takaavat kitkamateriaalin jatkuvan uusiutumisen sekä täsmällisen jarrutuksen kaikissa olosuhteissa.
Täydellinen ratkaisu
Brembo Max: jarrulevyt, joiden jarrutuspinnalla on urat, jotka parantavat jarrujärjestelmän suorituskykyä turvallisuutta vaarantamatta.
Katso lisätietoja Brembon jarrulevyvalikoimasta.