Jarrurummut ja jarrukengät, täydellinen valikoima

Suorituskyky, turvallisuus, mukavuus ja kestävyys

Jarrurumpu on integroitu jarrukengillä, jotka ovat saatavilla irrallisina tai esiasennettuina sarjoina.
Valikoima, joka muodostuu noin 300 jarrulevystä ja 400 jarrukengästä, kattaa 96 % autokannasta ja hyötyajoneuvokannasta Euroopassa.
Mikäli kuuluvat alkuperäisen laitevalmistajan toimitukseen, jotkut jarrukengät toimitetaan pakkaukseen sisältyvien lisävarustesarjojen kanssa ja tällaisia ovat jarrurummut, jotka ovat saatavilla myös integroitujen laakerisarjojen kanssa ja nämä voidaan tunnistaa erityisestä koodista 14.XXXX .50 + osiossa "+ Laakeri" Brembon katalogissa. Molempien tuotteiden yhdistelmä takaa optimaalisen tason seuraaville: suorituskyky, turvallisuus, mukavuus ja kestävyys.
Jarrurummut
Suunniteltu erilaisille suorituskykyvaatimuksille
Kuten jarrulevyille, Brembo on kehittänyt useita valmistusratkaisuja myös jarrurummuille. Ne yhdistävät eri materiaaleja, jotta vähennetään jarrurumpujen kokonaispainoa.
 
Tavanomaisten pinnoitetusta raudasta valmistettujen rumpujarrujen lisäksi Brembo kehitti valurautaiset jarrurummut, joissa on teräksinen vetolaippa ja alumiininen rumpu, jossa ainoastaan rummun sisäseinässä oleva jarrukengän kosketuskohta (jarrutuspinta) on valmistettu laminoidusta raudasta.
Jarrukengät
Vain uusia osia
Kaikki Brembon jarrukengät, asbestittomia, on ECE-R90-sertifioitu eurooppalaisten lakien mukaisesti. Jarrukenkiä on saatavilla irrallisena perussarjana tai esiasennettuna Kit&Fit-sarjana. Perussarja sisältää kaikki tarvittavat osat, jotka on pakattu erikseen, kun taas Kit&Fit-sarjan osat on esiasennettu ja se on asennusvalmis tarjoten siten parhaan mahdollisen tarkkuuden vähäisimmässä ajassa.

Valitsemalla tämän sarjan asentajalla on kaikki mitä tarvitaan nopeaa ja tehokasta työskentelyä varten ja samalla taataan jarrujärjestelmän turvallisuus käyttämällä uusia ja huolellisesti testattuja osia. Kokoonpano on helppoa ja kaikki vaadittavat osat on esiasennettu tai saatavilla pakkauksessa.