Select your location
Select your location

Brembo X-Style féknyergek

Egy kis szín a kerekeknek!

Megoldás a szenvedélyes autósok számára

Az X-Style féknyereg termékcsalád a legszenvedélyesebb autósoknak készül, akik minden részletre odafigyelnek az autójukkal kapcsolatban; ideális megoldást jelentenek azok számára, akik egyénivé akarják tenni az autójukat a Brembo alumínium féktárcsáival és a szín által nyújtott eredeti jelleggel.

A Brembo X-Style féknyergek közvetlenül a gyári járműfelszerelés során felhalmozott tapasztalatból és know-howból származnak: innen születtek a rögzített alumínium féknyergek, amelyek az alapvető minőségi, megbízhatósági és teljesítmény-követelményeken túl ki tudják elégíteni a személyre szabás igényét is.
Brembo X-Style féknyergek
X-Style készlet
A piacon megtalálható legutóbbi sikeres BMW és Mercedes modellekhez kifejlesztett Brembo féknyergek olyan készletben kaphatók, amely két rögzített Brembo alumínium féknyeregből és két teljes szerelési tartozék-készletből (rugók és csapok) áll.

A féknyereg 4 színben – sárga, piros, fekete és szürke – áll rendelkezésre, de igény szerint más színekben is kapható.
Ellenőrizze a katalógusunkban, hogy az autójához van-e X-Style féknyereg, és vegye fel a kapcsolatot a Brembo viszonteladójával, hogy további információkat kapjon!
Brembo X-Style féknyergek
Brembo X-Style féknyergek