Hungary : hu
Select your location
Select your location
Vissza
Select your location

Fékdobok és fékpofák teljes termékskálája

Teljesítmény, biztonság, komfort és élettartam

A fékpofákkal kiegészített fékdob bontott és előszerelt készletben is rendelkezésre áll.
A kb. 300 féle dobból és 400 féle fékpofából álló termékskála, a forgalomban lévő európai személygépjárművek és kereskedelmi járművek 96%-át fedi le.
Ahol az első felszerelés szükségessé teszi, bizonyos fékpofákat a csomagban található tartozékkészlettel együtt szállítunk, továbbá a fékdobok integrált csapágykészlettel is rendelkezésre állnak, melyeket a Brembo katalógus + Bearing fejezetében a 14.XXXX .50 kódszámok alatt talál meg. A két termék összekapcsolása optimális teljesítményt, biztonságot, kényelmet és élettartamot garantál.
Fékdobok
Különböző teljesítmény-igényekhez kifejlesztve
A Brembo csakúgy, mint a féktárcsák esetén, több anyag kombinálása révén a fékdobokhoz is kifejlesztett néhány konstruktív megoldást a fékdob összsúlyának csökkentése érdekében.
 
A legáltalánosabb, lemezgrafitos öntöttvasból készült fékdob család kiegészült az acél vezetőperemmel összeolvasztott és az alumínium dobokkal, melyben csak a dob belső fala lemezgrafitos, ahol a fékpofák hatnak, vagyis a fékezési felület.
Fékpofa
Csak új alkatrészek
Minden Brembo fékpofa azbesztmentes, és rendelkezik az európai jogszabályok által előírt ECE-R90 tanúsítvánnyal. A fékpofák nem összeszerelt, Standard kit vagy összeszerelt Kit&Fit készletben is rendelkezésre állanak. A Standard Kit tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, külön-külön csomagolva, míg a Kit & Fit-ben az alkatrészek beszerelésre készen, előre össze vannak szerelve, ami a lehető leggyorsabb és legpontosabb beszerelést teszi lehetővé.

A készletet választva a beszerelést végző egyetlen csomagban hozzájut mindenhez, ami a hatékony és gyors munkához szükséges, továbbá a szigorúan tesztelt új alkatrészek alkalmazása garantálja a fékrendszer biztonságát. A beszerelés egyszerű, mivel minden szükséges alkatrész előre össze van szerelve, illetve megtalálható a csomagban.