Select your location
Select your location

Féktárcsák termékcsalád

Eredeti vagy az eredetivel egyenértékű minőség

98% feletti flottafedés
Kutatás és fejlesztés, laboratóriumi és közúti tesztek, gyártás és értékesítés: a gyártási folyamat ellenőrzése lehetővé teszi a Brembo számára, hogy minden működési körülmény esetén kiváló teljesítményű, megbízható, hosszú élettartamú és komfortos féktárcsa családot kínáljon.
98% feletti flottafedés
Ellenállás
UV festés: az autógyárakkal közösen kifejlesztett UV sugaras festési technológia nagyfokú ellenállást biztosít a korrózióval szemben, valamint garantálja a tárcsa teljes védelmét.
Hatékonyság
PVT hűtés: a Brembo által szabadalmaztatott exkluzív oszlopos technológia, amely jelentősen javítja a hűtési kapacitást és több mint 40%-kal növeli a tárcsa repedési ellenállását.
OE Pedigree
Prémium termékcsalád: presztízsjárművek részére gyártott összetett és úszó féktárcsák a kiváló teljesítmény, a fékezési felület alapanyagainak és a speciális megoldásoknak köszönhető.
Comfort
High Carbon: magas széntartalmú, öntöttvas tárcsák, melyeket minimális rezgés és zajszint, maximális teljesítmény és kiemelkedő vezetési komfort jellemez.
Időmegtakarítás
Integrált csapágykészlet: integrált kerékaggyal gyártott tárcsákhoz, mely gyors és biztonságos beszerelést tesz lehetővé, aminek köszönhetően időt takarít meg.
Bajnokoknak kijáró biztonság
Brembo Xtra: fékezési felületükön furatokkal ellátott féktárcsák, melyek optimális teljesítményt nyújtanak nedves körülmények között is, továbbá biztosítják a súrlódó anyag megújulását és minden körülmények között gyors fékezést garantálnak.
Tökéletes választás
Brembo Max: fékezési felületükön rovátkolt féktárcsák, melyek javítják a rendszer teljesítményét mind a hatékonyság, mind a biztonság tekintetében.
Tudjon meg többet a Brembo féktárcsacsaládokról!