Nieuws

BREMBO IS NOG STEEDS HET "BESTE MERK"

15 maart 2018

Brembo, een merk dat zijn weg naar de top voortzet

Het merk Brembo blijft prestigieuze erkenning krijgen en bevestigt te behoren tot de meest populaire merken in Italië en in het buitenland.
 
Brembo werd zelfs enkele dagen geleden voor de negende keer erkend als de beste fabrikant van remsystemen, met 70% van de voorkeurstemmen van de lezers van het prestigieuze Duitse tweemaandelijkse tijdschrift Auto Motor und Sport, de ware "bijbel" voor autoliefhebbers over de gehele wereld, dankzij haar 18 internationale edities.
Een dergelijke prijs vormt een erkenning van het werk van de gehele onderneming, niet alleen vanwege het prestige van het tijdschrift zelf, maar ook omdat de mensen die op Brembo hebben gestemd - en daarmee enige mogelijke gehechtheid aan een nationaal merk achter zich lieten - burgers zijn van Duitsland, een land dat zeer relevant is voor het Brembo's zakelijke activiteiten.
 
Eind vorig jaar bereikte Brembo voor het eerst de derde plaats in de door GFK en Serviceplan samengestelde ranglijst "Best Corporate Brands", die is gebaseerd op de bekende jaarlijkse enquête voor de beste Italiaanse merken.
Onder de voorkeuren van 4.500 geïnterviewde consumenten werd Brembo genoemd als het enige niet-consumentenmerk onder de grote Italiaanse en buitenlandse bedrijven.