Nieuws

BREMBO OP AUTOMECHANIKA SHANGHAI

19 december 2016

Van 30 november tot 3 december vond in Azië de grootste vakbeurs voor de vervangingsmarkt plaats.

Deze vakbeurs is het favoriete trefpunt voor alle bedrijven die wedden op de grootste automotive-markt ter wereld waar een belangrijk programma voor industriële ontwikkeling van onze Groep loopt. Vooral vijf punten trokken de aandacht van de bezoekers in de innovatieve stand van Brembo.
 
XTRA
In de stand werden enkele exemplaren tentoongesteld van de nieuwe serie van Brembo voor de vervangingsmarkt: het assortiment sportieve remschijven Brembo Xtra.
Voor dit nieuwe assortiment hebben de technici van Brembo een specifieke booropening ontworpen, getest en uitgevoerd, die de aantrekkelijke look – nog extra verrijkt met een exclusieve UV-verlakking – combineert met een in alle omstandigheden briljant en efficiënt remvermogen dat de rijstijl van de echte liefhebbers uitvergroot.
 
ORIGINELE BREMBO ONDERDELEN
Ook voor de schijven en remblokken die Brembo op de vervangingsmarkt verkoopt, werd een specifiek systeem voor de bestrijding van namaak uitgewerkt. Behalve het design van de doos waarop de foto's van de werknemers van Brembo staan en de markering op de producten zelf, zullen vanaf de volgende winter producten voor de vervangingsmarkt onmiddellijk als origineel herkenbaar zijn dankzij de QR-code die meteen bevestigt dat het product authentiek is, samen met het unieke en onvervalsbare hologram van Brembo.
 
BREMBOPARTS.COM
Een nieuwe ster schittert aan het firmament van Brembo, met een gloednieuwe grafische vormgeving. Met meer dan 700.000 unieke bezoekers per jaar en een terugkeerfrequentie van 40% is de site www.bremboparts.com een referentie geworden voor alle professionals van remsystemen en automobilisten die zoeken naar en vertrouwen stellen in de kwaliteit van het merk Brembo. Alles wat een auto verdient bij de specialist van remsystemen.
 
BREMBO EXPERT
Brembo Expert werd gelanceerd, het hulp- en serviceprogramma voor de professionals van de distributie en de vervangingsonderdelen, dat uitwisseling mogelijk maakt van een uniek erfgoed aan competenties.
 
NIEUW IS TROEF
Naast de UV-gelakte schijven, de speciale ventilatie PVT plus, de remblokken, remtrommels, remschoenen en hydraulische componenten, werd veel aandacht besteed aan de remvloeistof van Brembo in de versies DOT 4, DOT 4 LV en DOT 5.1, die worden gekenmerkt door een lage viscositeit en een hoog kookpunt.
 
Nieuws over de stand: er stond een groene remklauw te kijk als verwijzing naar het groene WeChat-logo om de intrede van de Groep in de Chinese sociale media te vieren, een zeer belangrijke stap in de communicatie met dit Aziatische land.