App Mobile,
de Europese en Amerikaanse catalogus

Zoek op model of op code

Brembo Parts is te verkrijgen voor Ios en Android apparaten
De app is gratis te verkrijgen op App Store en Google Play en dient om de catalogus direct offline te raadplegen. Na de download wordt de catalogus regelmatig geüpdatet zodat de meest recente beschikbare producten ter beschikking staan.

Raadplegen gebeurt op model en code binnen de meest gebruikelijke productcategorieën: remschijven remblokken en remtrommels remschoenen.
De gegevens zijn gesynchroniseerd met de online catalogus van Brembo, zodat ze constant up-to-date blijven en het systeem perfect geïntegreerd is.
Een kenmerk dat de Brembo Parts app onderscheidt is de mogelijkheid om de bladen met de technische gegevens van alle beschikbare productcodes van de catalogus, die de belangrijkste gegevens bevatten, te raadplegen. U krijgt bovendien toegang tot exclusieve bestanden, zoals de montageschema's, de installatie-instructies en de richtlijnen voor onderhoud.
Download de applicatie
Download de versie die voor uw Apple of Android apparaat geschikt is