Delta i en Utbildning
och bli Brembo Expert

Avancerad utbildning i bromssystem
Utbildningerna organiseras i samarbete med Brembos officiella distributörer
Genom anpassning till behoven hos enskilda yrkesverksamma, är varje utbildning skräddarsydd. Bromssystemet och dess komponenter presenteras och förklaras med interaktiva enheter som är enormt effektiva. ämnena spänner från design till produktion och från montering till underhåll, med massor av hemligheter och lösningar för specifika tekniska problem.
Certifiering
Alla deltagare får den interaktiva DVD-skivan Brake System Academy, som innehåller både huvudteman som behandlas under kursen men även specialinnehåll, en gadget och kurscertifikat.
Brake System Academy
DVD-skivan Brake System Academy innehåller filmer, 3D-animeringar och grafik som illustrerar produktion, drift och installation av alla komponenter. Det är en komplett och mångsidigt verktyg, som lämpar sig antingen för eget bruk, till utbildning i klassrummet, fri navigering eller vägledd och förklarad användning, med talad text på flera språk och animerat innehåll.
Innehållet omfattar olika bromssystem och deras komponenter, drift, utveckling, design, tillverkning, test och, underhåll samt kritiska insikter och olika extra fördjupningar.
Titta på några videor på DVD-skivan Brake System Academy
Bromssystem
 
Funktion
 
Bromsok
 
Licensierade distributörer får använda Brembo Expert-logotypen på sina webbplatser endast efter att först ha fått specialtillstånd från Brembos kommunikationsavdelning som hur som helst förbehåller sig rätten att återkalla tillståndet när som helst.