Logo Brembo Upgrade

Bremsevæske

Egnet til alle forhold

 

Driftssikkerhed og høj kvalitet

Brembo SPORT | EVO 500++-bremsevæske er ideel til alle forhold, passer til alt, fra den daglige kørsel til ikke-professionel lejlighedsvis brug på banen.
 
Det er en pålidelig væske i høj kvalitet, der forbedrer pedalfornemmelsen og giver ensartet bremseeffekt uden de hyppige kontrolintervaller som ved en ren racerbremsevæske.
Udviklet til ægte entusiaster
  • Egnet til brug i bremsesystemer beregnede til ikke-mineralske væsker.
  • Udviklet til at opfylde forventningerne hos entusiaster, der kræver meget af deres system.
  • Overstiger kravene i specifikationen U.S. FMVSS No.116 DOT 3 og DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 og ISO 4925 (klasse 3 og 4).
  • Kompatibel med andre DOT 3-, DOT 4- og DOT 5.1-bremsevæsker, så længe de opfylder ovenstående specifikation.
Af sikkerhedshensyn anbefales det, at du skifter din bremsevæske mindst én gang om året. Ikke egnet til køretøjer med mineraloliesystemer. Farveområde: fra gennemsigtig til ravgul. Hvis der påfyldes ny bremsevæske fra en forseglet flaske, kan farven afvige fra det viste, men ydelsen er den samme.


Download sikkerhedsdataarket
SPORT | EVO 500++ bremsevæskeemballage
 
Gruppelogo, Custom
De, der vælger en custom-motorcykel, overlader ikke noget til tilfældighederne, og det omfatter også tøj og hjelm. Den samme opmærksomhed over for detaljer karakteriserer de reservedele, de vælger til deres motorcykel. De foretager ikke impulskøb, men vælger omhyggeligt efter at have analyseret de tilgængelige alternativer på markedet. Tit søger de råd hos mennesker, der deler deres passion for custom-motorcykler. Den betydning, de lægger i stilen – helst så unik og raffineret som muligt – må imidlertid ikke få en til at glemme, at de er bremsekomponenter. Det betyder, at ydelse og pålidelighed ikke kan undervurderes. Her er produkterne i Brembos Custom UPGRADE-serie uovertrufne.
Gruppelogo, road
Mennesker, der kører med motorcyklen på vejen hver dag, har andre behov end dem, der kun bruger den på banen. Trafik og vejens overfladebetingelser, men også snoede veje og selv vejret påvirker kørernes humør, og derfor har de brug for et specifikt bremsesystem for virkelig at kunne nyde at være på to hjul. 
Selv om direkte ydeevne altid er vigtig, prioriteres pålidelighed, effektivitet under alle forhold, holdbarhed og komfort under kørslen. Produkterne i Brembos Road UPGRADE-serie sikrer alt dette.
Gruppelogo, motorsport på vej
Alle, der er involveret i Superbike-motorsport, ved, at bremsesystemet skal yde maksimal bremseeffektivitet, før der gås efter mere power og større moment. Årsagen er klar: selv de bedst præsterende systemer kan forbedres meget med komponenterne i Brembo UPGRADE Racing-serie.
Denne serie er resultatet af de erfaringer, som Brembo har høstet på baner verden over. Samtidig er der fejret talrige succeser verden over med motorcykler, der er udstyret med Brembo-komponenter, f.eks. 33 titler i 500-MotoGP og 30 titler i Superbike-verdensmesterskabet.
Gruppelogo, offroad
De lavere hastigheder, køretøjets lavere vægt samt den ujævne overflade betyder, at de, der kører på dirt-track-baner, ikke har behov for den samme bremseeffekt som dem, der kører med motorcyklen på asfalt. Dette betyder imidlertid ikke, at bremsesystemet er mindre vigtigt ved kørsel offroad end på banen eller vejen.
Tværtimod kan eksterne elementer som f.eks. sand, græs og mudder påvirke bremsesystemet, der derfor har brug for komponenter, der er absolut pålidelige. Lav vægt og kørefornemmelsen er vigtige kvaliteter, som produkterne i Brembos UPGRADE offroad-serie har til fælles.
Privatlivspolitik">