Efteruddannelsesservice

Training Brembo Expert

Brembo Expert
Ved at deltage i de undervisngskurser, som arrangeres af Brembo, kan du blive en del af Brembo Expert-verdenen.
Vi stiller vores kompetence som førende inden for bremsesystemer til rådighed for dig og giver dig mulighed for at uddybe din kompetence ved at deltage i en Training Brembo og garantere, at du får adgang til det eksklusive indhold, som er forbeholdt fagfolk, der er beskæftiget med reservedele, som dig.
Er du allerede en Brembo Expert?
Gå ind på din profil for at få adgang til det eksklusive indhold, som er forbeholdt fagfolk, der er beskæftiget med reservedele, som dig. Hvis du ikke har en adgangskode klik her
Opdag fordelene ved at være Brembo Expert
Training Brembo Expert
Eksklusive video-tutorials
Tutorials giver dig mulighed for at holde dig opdateret vedrørende de nye teknologier, så du kan tilbyde kunderne den rette tekniske support og garantere en service af høj kvalitet.
Training Brembo Expert
Teknisk uddybning
Hold dig opdateret takket være teknisk uddybning og få adgang til højt kvalificerende dokumenter som vejledninger og tekniske bulletiner.
Training Brembo Expert
Brake System Academy
Vores undervisningskurser gennemgår bremsesystemets specielle tekniske detaljer, hvordan de fungerer og hvordan de vedligeholdes.
Training Brembo Expert
Synlighed på Brembo landkortet
Takket være markørerne på Brembo landkortet, vil din virksomhed straks være synlig for alle.
Training Brembo Expert
Direkte kontakt med Brembo fagfolk
Fagfolkene i den tekniske afdeling og kvalitetskontrollen står til din rådighed, for at støtte dig under administrationen af de forskellige forhold, som kan forekomme i forbindelse med brug af Brembo produkter.
Training Brembo Expert
Dedikeret materiale
Vores dedikerede materialer til salgsstederne omfatter en række instrumenter, udviklet sammen med Brembo teknikerne, og en eksklusiv, personliggjort tøjlinje, som sikrer en øjeblikkelig genkendelighed.
Privatlivspolitik">