Dediceret materiale, tekniske værktøjer

Tekniske instrumenter, udelukkende disponibelt for eftermarkedets professionelle

Brembo Expert
De tekniske værktøjer, møntet på professionelle Brembo Eksperter, gør det muligt at reparere og få køretøjet på vejen igen i fuld sikkerhed
Forbeholdt professionelle Brembo Eksperter, giver de tekniske værktøjer dig mulighed for at arbejde med bedre sikkerhed, fordi de sidste kontroller afvikles før køretøjet sendes på gaden: du kan især kontrollere bremsefladens oscillation på en ny skive og vælge det korrekte tilspændingsmoment. Herudover findes der et universelt udløsningssystem til indgreb på køretøjer med specielle parkeringspositionssystemer.
Metrologi kit
Dette kit muliggør måling af bremsefladens oscillationer på en ny skive med en maksimal nøjagtighed: Hvis værdien er højere end den, der er defineret af fabrikanten, vil der kunne forekomme vibrationer under bremsning efter et par tusinde kilometre, hvilket kan påvirke systemets korrekte virkedygtighed.
Brembo open brake
På køretøjer med elektronisk parkeringsbremse EPB eller elektro-hydraulisk SBC system, vil bremsesystemet låse, når motoren er slukket, hvilket gør det umuligt at afvikle vedligeholdelse eller reparation uden det udløsersystem, der leveres af fabrikanten. Brembo Open brake giver dig mulighed for at indvirke vha. et enkelt instrument DPS-300.
Vridmoment
Hjulenes korrekte tilspænding bør udføres ved at indstille det specifikke moment på momentnøglen, hvilket generelt er anført i køretøjets vedligeholdelsesvejledning; alt andet end de optimale værdier vil medføre alvorlig risiko for sikkerheden. Brembo formidler en opsummerende tabel over værdierne, der skal anvendes.
Brug af logoet Brembo Expert er kun tilladt med autorisation fra Kommunikationsafdelingen hos Brembo, som under alle omstændigheder forbeholder sig rettigheden til, når som helst, at kræve dette fjernet.
Privatlivspolitik">