Deltag i et kursus og bliv Brembo Expert

Undervisning om bremsesystemer på højt niveau

Brembo Expert
Undervisningssessionerne er organiseret i samarbejde med de officielle Brembo forhandlere
Ved at tilpasse undervisningen efter enhvers behov, kan den skræddersyes. Bremsesystemet og dets komponenter præsenteres og forklares med meget effektive interaktive midler; emnerne spænder fra design til produktion og fra montering til vedligeholdelse og afslører adskillige hemmeligheder og giver løsninger på specifikke tekniske problemer.
Certificering
Alle deltagere får adgang til Brake System Academy, der både indeholder de emner, der behandles under kurset, samt specielle ekstramaterialer, et gadget og bevis på deltagelsen.
Bremsesystem-akademi
Brake System Academy indeholder videoer, 3D animationer og grafer, som illustrerer alle komponenternes produktion, funktion og installation. Det er et komplet og alsidigt værktøj, der lader sig anvende til enten personligt brug, undervisning i klasseværelser, fri navigation eller guidet og forklaret brug, inklusiv skriftlige og mundtlige forklaringer på de store verdenssprog med animeret indhold.
Emnerne dækker de forskellige bremsesystemer og deres komponenter, funktion, udvikling, design, produktion, afprøvninger og stress, vedligeholdelse og kritiske punkter og meget mere.
Brug af logoet Brembo Expert er kun tilladt med autorisation fra Kommunikationsafdelingen hos Brembo, som under alle omstændigheder forbeholder sig rettigheden til, når som helst, at kræve dette fjernet.
Privatlivspolitik">