Logo Brembo Upgrade

Hjul

Custom

Cluster Custom

Hvor stivhed møder smidighed

Et af de vigtigste mærker i Brembo-gruppen er Marchesini, der er førende inden for forskning, design og udvikling af hjul til motorcykler både til verdensmesterskaber og til brug på vejen. Virksomhedens samarbejde med Brembo om teknologisk innovation, forskning i materialer og produktionsprocesser har resulteret i ikoniske produkter, der efterspørges af tusindvis af entusiaster på grund af deres unikke egenskaber.

Alle motorcyklister kender betydningen af lethed og værdien af stivhed. Marchesini er mester i begge discipliner, men også inden for design, som det ses i M10RC Kompe. De ti aluminiumseger er fremstillet ved hjælp af en multidirektionel støbeproces, og de kan fås i en lakeret og en anodiseret version. Eger af varieret tykkelse og særlig udformning giver høj stivhed, uden at hjulets samlede vægt øges. Vægtreduktionen værdsættes, fordi hjulene, da det er den ufjedrede vægt, påvirker køretøjets overordnede manøvredygtighed og dermed acceleration og indkørslen i kurver.
 
De ti eger og valgte farver er et perfekt match til stilen hos næsten alle custom-motorcykler på markedet. Alt dette er muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden, der sikres med strenge kontroller og adskillige tests udført på hvert hjul.
Sorte Marchesini M10RC Genesi-motorcykelfælge med 10 eger
Privatlivspolitik">