Logo Brembo Upgrade

Hjul

Racing

Cluster OffRoad

Hvor stivhed møder smidighed

Et af de vigtigste mærker i Brembo-gruppen er Marchesini, der er førende inden for forskning, design og udvikling af hjul til motorcykler både til verdensmesterskaber og til brug på vejen. Virksomhedens samarbejde med Brembo om teknologisk innovation, forskning i materialer og produktionsprocesser har resulteret i ikoniske produkter, der efterspørges af tusindvis af entusiaster på grund af deres unikke egenskaber.

Til særlig krævende brug, som f.eks. SuperMotard og terrænbaner har Marchesini designet specielt tilpassede hjul. SuperMotard-hjul med eger giver en øget stivhed, lav vægt samt minimal inerti, og motocross-hjul med eger, hvis tekniske funktioner er dimensioneret til optimering og opdatering af geometrien i traditionelle hjul med eger. Med hjulene specielt til SuperMotard og Offroad, der er resultatet af kontinuerlig forskning og en eksperimenterende indgangsvinkel, har Marchesini endnu en gang vist sin evne til at tilpasse sin erfaring og knowhow til de mest forskellige krav.
M10RR Kompe Motard
Denne fælg i ét stykke, udviklet specielt til SuperMotard-konkurrencer, udtrykker bedst Marchesinis fantastiske evner for fremskridt og innovation.

Sammenlignet med almindelige hjul med eger har M10RR mange styrker. Den høje reduktion af vægt og inerti, begge ca. 15 %, forbedrer i høj grad håndteringen af motorcyklen i sving, og takket være mindskningen af den gyroskopiske effekt reduceres bremse- og accelerationsafstanden. Desuden giver anvendelsen af slangeløse dæk en yderligere reduktion af vægten og ingen risiko for punktering.

Hjulets større bøjnings- og torsionsstivhed, ca. 100 %, forbedrer kørslen på snoede ruter, der er typiske for SuperMotard.
 
Baseret på alt dette er det kun naturligt, at Marchesini i årevis har domineret AMA-mesterskabet samt sikret sejre ved Los Angeles X-Games.
Marchesini M10RR sort 10-egers fælge til motorcykler
Privatlivspolitik">