Logo Brembo Upgrade

Hjul

Racing

Cluster Racing

Innovation og teknologi

Et af de vigtigste mærker i Brembo-gruppen er Marchesini, der er førende inden for forskning, design og udvikling af hjul til motorcykler både til verdensmesterskaber og til brug på vejen. Virksomhedens samarbejde med Brembo om teknologisk innovation, forskning i materialer og produktionsprocesser har resulteret i ikoniske produkter, der efterspørges af tusindvis af entusiaster på grund af deres unikke egenskaber. 
 
​Alle motorcyklister kender betydningen af lethed og værdien af stivhed. Denne kombination, kombineret med en karakteristisk stil, har altid kendetegnet mærket Marchesini, som det ses med M7RS Genesi, fremstillet med moderne design, strukturel analyse og testmetoder.
 
Det anvendte materiale, multidirektionel smedning samt brugen af optimerede former for at opnå den endelige hjulgeometri giver et ekstremt  let hjul. Vægtreduktionen sammenlignet med det originale udstyr varierer fra 2,8 kg til 5,8 kg, afhængigt af motorcykelmodellen.
 
Denne store forskel på 26-41 % muliggør en betydeligt højere acceleration, kortere bremselængder og hurtigere kørsel i sving. Alt dette er muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden, der sikres med strenge kontroller og adskillige tests udført på hvert hjul.
 
På et mindre budget kan du købe M7RS Genesi-hjul, der har de ikoniske 7 eger, og som bruger aluminium i stedet for magnesium. Her sikrer den multidirektionelle smedning og brugen af optimerede former en vægtreduktion på 16-33 %.
 
M10RS-hjulet er en mulighed for dem, der ønsker smedet magnesium, men samtidig et mere traditionelt design. Brugen af yderligere 3 eger øger vægten let, men den forbliver stadig 25-40 % under OE-hjuls.
 
Marchesini M7RS Genesi sorte motorcykelfælge med 7 eger
Privatlivspolitik">