Logo Brembo Upgrade

UPGRADE-verden

verden

En eksklusiv verden af unikke detaljer, dedikation, kvalitet og ekstrem præstation.

I Brembos UPGRADE-serie finder du det bedste udstyr til din motorcykel, uanset om det er design til dit “custom look”, som du kan finde med lakerede eller forkromede overflader,
med bevidst frilagte maskinforarbejdede polerede eller børstede overflader, eller du søger de bedste præstationer på banen, vil hele produktsortimentet opfylde dit behov og dit ønske om UPGRADE.
 
Gruppelogo, Custom
Custom
Det umiskendelige Brembo-look til din custom-motorcykel
De, der vælger en custom-motorcykel, overlader ikke noget til tilfældighederne, og det omfatter også tøj og hjelm. Den samme opmærksomhed over for detaljer karakteriserer de reservedele, de vælger til deres motorcykel. De foretager ingen impulskøb, men vælger efter at have analyseret de alternativer, der findes på markedet. De beder tit om råd fra mennesker, der deler deres custom-kultur. Den vægt, de lægger på stilen – så vidt muligt unik og raffineret – må ikke aflede fra den kendsgerning, at det drejer sig om bremsekomponenter. Det betyder, at ydelse og pålidelighed ikke kan undervurderes. Her er produkterne i Brembos Custom UPGRADE-serie uovertrufne.
Gruppelogo, road
road
Brembos erfaringer i dine fingerspidser
Mennesker, der kører med motorcyklen på vejen hver dag, har andre behov end dem, der kun bruger den på banen. Trafik og vejens overfladebetingelser, men også snoede veje og selv vejret påvirker kørernes humør, og derfor har de brug for et specifikt bremsesystem for virkelig at kunne nyde at være på to hjul. Selv om direkte ydeevne altid er vigtig, prioriteres pålidelighed, effektivitet under alle forhold, holdbarhed og komfort under kørslen. Produkterne i Brembos Road UPGRADE-serie sikrer alt dette.
Gruppelogo, motorsport på vej
Racing
Mere end 40 års erfaring med motorsport i en kasse
Alle, der er involveret i Superbike-motorsport, ved, at bremsesystemet skal yde maksimal bremseeffektivitet, før der gås efter mere power og større moment. Årsagen er klar: selv de bedst præsterende systemer kan forbedres meget med komponenterne i Brembo UPGRADE Racing-serie. Denne serie er resultatet af de erfaringer, som Brembo har høstet på baner verden over. Samtidig er der fejret talrige succeser verden over med motorcykler, der er udstyret med Brembo-komponenter, f.eks. 33 titler i 500-MotoGP og 30 titler i Superbike-verdensmesterskabet.
Gruppelogo, offroad
Off-road
Brembos eventyrlyst til ethvert dæk.
De lavere hastigheder, køretøjets lavere vægt samt den ujævne overflade betyder, at de, der kører på dirt-track-baner, ikke har behov for den samme bremseeffekt som dem, der kører med motorcyklen på asfalt. Dette betyder imidlertid ikke, at bremsesystemet er mindre vigtigt ved kørsel offroad end på banen eller vejen. Tværtimod kan eksterne elementer som f.eks. sand, græs og mudder påvirke bremsesystemet, der derfor har brug for komponenter, der er absolut pålidelige. Lav vægt og kørefornemmelsen er vigtige kvaliteter, som produkterne i Brembos UPGRADE offroad-serie har til fælles.
 
 
 
 
Privatlivspolitik">