It's possible that some of this content has been automatically translated.
Logo Brembo Upgrade

Bremse og kobling

Master cylindre

Cluster Road

Uovertruffen bremseeffekt til suveræn følsomhed

Brembo har et stort udvalg af radialbremsepumper og justerbare greb , der er udviklet til at erstatte og forbedre det originale system. Brembo Racing- og UPGRADE-bremsepumperne er fremstillet ved hjælp af moderne procedurer og processer, der giver suveræn funktion og præstation. Brembo Racing- og UPGRADE-bremse- og koblingspumper kan fås i to versioner – Radial og Radial RCS – begge kan let anvendes på alle de fleste populære mærker, inkl. japanske og europæiske maxisport-motorcykler, custom-motorcykler, Café Racers samt offroad-motorcykler.
 
 
Grundideen
Brembos radialbremsepumpe er mere følsom og giver en kontrolleret bremsning under alle betingelser. Resultatet er en fremragende lineær progression mellem den kraft, som køreren anvender på grebet, og bremsereaktionen, hvilket giver en unik og uforlignelig bremsning. Pumpehusene af aluminiumlegering er smedede og forarbejdede på CNC-udstyr eller skåret ud af ét råemne for at opnå maksimalt udtryk af teknologi og præstation.
Den oxiderede overfladebehandling, der normalt benyttes i MotoGP og Superbike, blev valgt som finish. Brembos radialbremsepumper kan fås med forskellige stempeldiametre og forskellige grebs-akseafstande for at opfylde kørerens individuelle ønsker.
Grebene kan også fås i STD-udgaver og foldbare versioner samt forskellige længder, så der opnås en optimal fornemmelse.
Brembos RCS-radialbremsepumpe
RCS Radial
Altid den bedste fornemmelse - på vejen og på banen
Med Brembo RCS-radialbremsepumpen kan du vælge kraftig eller gradvis bremsning, afhængigt af vejens tilstand og vejret, din følsomhed og motorcyklens reaktion. Takket være det innovative justeringssystem kan denne patenterede bremsepumpe fra MotoGP-verdenen tilpasses forskellige anvendelser til selv de mest krævende motorcykelkørere. Brembos RCS-bremsepumpe er udviklet med det præcise mål at gøre MotoGP- og Superbike-teknologien tilgængelig for motorcykelentusiaster overalt. Den sætter nye standarder for højtydende bremsekomponenter, hvad angår teknik og stil.
RCS-systemet er udstyret med en justeringsanordning til at ændre grebets forskydning til 18 eller 20 mm og opnå den ideelle kørefornemmelse mellem kører og motorcykel. Ved at variere forskydningen kan bremsesystemet gøres mere følsomt og hurtigt (20 mm) eller mere trinvist (18 mm). Konfigurationen kan meget hurtigt ændres. Til det formål drejes justeringsanordningen med excentersystemet (rødt på 18 mm, sort på 20 mm) 180° med en skruetrækker for at regulere pumpens akselafstand. Det giver en anderledes fordeling af bremsekraften, uden at ændre den rene effekt.
RCS-bremsepumpernes stempel, pakninger og stødstang er de samme som de bremsepumper, der benyttes af næsten alle MotoGP- og Superbike-mestre, karakteriseret af meget stramme forarbejdningstolerancer og fantastisk smidighed.
RCS-bremsepumpen kan fås i to udgaver med en stempeldiameter på 19 mm eller 15 mm. 19RCS skal bruges på systemer med dobbelt skive og 4 ikke flydende bremsebakker, og 15RCS kan bruges på systemer med én eller to skiver og 4 flydende bremsebakker. Der er en specifik mikroswitch til at slå bremselyset til, når bremsepumpen bruges på vejen.
RCS CORSA CORTA, udviklingen
RCS CORSA CORTA er den ultimative udvikling af radialbremsepumpekonceptet, der kombinerer adskillige innovationer med de tekniske løsninger, der er implementeret i de bremsepumper, der anvendes i MotoGP. Den vigtigste innovation er muligheden for at tilpasse bremseindkoblingspunktets position for at opnå den perfekte kørefornemmelse. Dette gøres med en kontakt oven på pumpen, der er let at komme til.
Denne kan indstilles til tre forskellige kørefølelser ved hjælp af en excenter.
Indstillingen NORMAL - mærket med bogstavet N. Denne indstilling giver en mere gradvis indledende fase, og den er egnet til kørsel i bytrafik eller bremsning, hvor der er dårligt greb.
Indstillingen SPORT  - mærket med bogstavet S. Denne indstilling afkorter den indledende fase, sammenlignet med indstillingen N, så der opnås en mere dynamisk reaktion og en mere sportspræget kørsel
Indstillingen RACE - mærket med bogstavet R. Denne indstilling afkorter den indledende fase til yderligere et minimum svarende til det på de bremsepumper, der anvendes i MotoGP. Denne tredje indstilling er ideel til den mere sportslige kørsel.
Et par Brembo RCS CORSA CORTA-bremsepumper
Red Dot Design Award 2019-logo
Erfaring og ekspertise kort og klart
Brembos radialbremsepumpe 19RCS CORSA CORTA er blevet udmærket med Red Dot Award for høj designkvalitet: Product Design 2019.
Red Dot Award: Product Design er en af verdens vigtigste designkonkurrencer. Ingeniører og producenter fra 55 lande deltog i 2019 i konkurrencen og indsendte mere end 5.500 produkter. Det internationale jurypanel af eksperter med forskellig baggrund har i de sidste 60 år mødtes for at vælge årets bedste produkter. I løbet af en flere dage lang udvælgelsesproces tester de produkterne, diskuterer dem og træffer endelig en afgørelse baseret på de indsendte produkters designkvalitet. Med respekt for mottoet “In search of good design & innovation” fokuserer deres placering på kriterier som f.eks. innovation, funktionalitet, formel kvalitet, holdbarhed samt ergonomi.
Forklarende diagram af justeringerne af Brembos RCS CORSA CORTA-bremsepumpe
RCS CORSA CORTA RR
Brembo RCS CORSA CORTA-serien udvides med introduktionen af RR - Race Replica , der fås i to versioner til bremse og kobling. RCS Corsa Corta RR er udskåret fra en billet, ligesom hovedcylindrene, der bruges i MotoGP og SBK, og er blevet stilistisk ændret for at gøre den lettere og endnu mere ligner racerversionerne. 
 
Den hårde sorte oxiderede overfladefinish giver betydelig slidstyrke og glathed til komponenterne i hovedcylinderhuset. Flyderen og tætningerne er de samme som dem, der bruges i MotoGP, ligesom bløder- og fodringssystemsæderne, der hælder i en vinkel på mere end 30 ° for lettere blødning af hovedcylinderen.
 
Håndtagets form er blevet ændret og bevarer nøglefunktionen, som den er berømt blandt entusiaster for at give rytteren mulighed for at tilpasse placeringen af bremsebidpunktet for at opnå den perfekte kørefølelse ved hjælp af en vælger placeret øverst på hovedcylinderen. Tre forskellige følelseskort er tilgængelige (Normal, Sport, Race).
 
Den nye RCS Corsa Corta RR har det nyligt introducerede Brembo-logo med glattere, mere afrundede former, der appellerer til den digitale indfødte generation.
 
RCS Corsa Corta RR-bremsen vandt Red Dot 2023-prisen .
 
Programliste snart tilgængelig.
Explanatory diagram of the adjustments of the Brembo RCS CORSA CORTA brake master cylinder 
Privatlivspolitik">