It's possible that some of this content has been automatically translated.
Logo Brembo Upgrade

Calipre

Let og smuk

Cluster Road

Smart udseende og daglig køreglæde

I årtier har bremsebakker til motorcykler godkendt til kørsel på vej været næsten ens, kun med minimale forskelle i form og størrelse. Brembo ændrede status quo, takket være knowhow fra motorsporten: stadig mindre bremsebakker med karakteristiske funktioner, der ikke desto mindre sikrer fantastiske præstationer. Brembo UPGRADE-bremsebakker kan ikke forveksles med andre mærkers, og ikke kun på grund af logoet med store bogstaver. De er designet, så de behager øjet, men også gør hverdagens kørsel til en fornøjelse. Form og indhold kan gå hånd-i-hånd. Du skal ville det.
De vigtigste elementer i en bremsebakke har altid været lethed og stivhed, fordi dette er ufjedret vægt, der påvirker bremsning, men også retningsskift og acceleration. En perfekt fusion af disse værdier har aldrig været let, men Brembo har gjort det og overgået det.
Stylema-bremsebakke til motorcykler
Stylema-bremsebakker
Stylema-bremsebakken er ikke kun 9 % lettere end de tidligere modeller med samme stivhed, men de sikrer også samme uovertrufne og konstante ydelse: takket være brugen af nyt materiale øges den gennemsnitlige friktionskoefficient med 11 %.
Takket være udformningen, der især kan ses på den særlige åbning på midterbroen, reduceres bremsevæskens temperatur med op til 10 %. Det betyder, at effektiviteten forbliver uforandret høj i en længere periode. Stylema overbeviser med sin funktionalitet og sin optiske stil, der passer perfekt ind supersport-motorcyklernes serie.

Alternativerne
Forbedret præstation og sikkerhed sikres desuden med de øvrige monoblokbremsebakker i aluminium med 4 stempler til forakslen i Brembos UPGRADE-serie. M-50 med 30 mm stempler, som Brembo udviklede i anledning af Brembos 50-års jubilæum, er stadig førende i sin kategori, hvad angår vægt og stivhed, ligesom M-4, der er lidt tungere, fordi den er forsynet med 34 mm stempler.
GP-bremsebakke til motorcykler
GP-bremsebakker
Grand Prix-styrke ved konstant præstation
Hvis du hører til dem, der også drømmer om MotoGP på din egen motorcykel, kan du ikke undvære GP4-MS. Inspireret af den bremsebakke, der blev udviklet til kongeklassen, omdefinerer den klassen for de bremsebakker, der anvendes til motorcykler til kørsel på vej. Den er tæt på de bremsebakker, der anvendes i verdens vigtigste konkurrencer.

GP4-MS
Som med Brembos bremsebakker, der bruges ved MotoGP, er GP4-MS udviklet
ved hjælp af topologioptimering, og den er fræset ud af én aluminiummonoblok.
Modstanden over for høje temperaturer er højere end med støbning, hvilket giver bedre præstationer.

Som på Racing-bremsebakker er også GP4-MS belagt med nikkel.
Med anvendelsen af en dobbelt tætning (en inden i stemplet og den anden som støvtætning) er der ikke noget krav til periodiske eftersyn, som det ellers er tilfældet ved bremsebakker til banekørsel. 
 
 
GP4-RS 
 
GP4-RS
Hvis du ønsker en betydelig opgradering af standardsystemet, kan du overveje GP4-RS. Denne bremsebakke er også en monoblok, der fremstilles ved hjælp af en meget kompleks støbeteknik og med stempler omgivet af kølelameller. GP4-RB- og GP4-RX-radialbremsebakker er i stedet sammensat af to dele med et hus lavet helt af aluminiumlegering med hver 4 stempler. Vi anbefaler GP2-CR til baghjul og GP2-SS til forhjul, begge er i to dele af råemne 
og 2×34 mm stempler. Begge giver en god kombination af lethed og stivhed.
 
GP4-MS
 
GP4-MS (bøde)
Brembo GP4-MS-tykkelsen, der er født på banen til vejen, samler en struktur udskåret af en aluminiumsbillet og monoblokteknologi. Den specielle proces tillader brug af stærkere materialer med bedre mekaniske egenskaber selv under ekstreme driftsforhold. GP4-MS-serien udvides med en ny version med 100 mm fastgørelse.
 
Ribben på den forreste del omfatter fire aluminiumsstempler, hvilket maksimerer systemets stivhed. En særlig egenskab er indførelsen af ventilationsfinner på yderhuset til gavn for bedre bremsesystemvarmeveksling og forbedret køling.
Programliste snart tilgængelig.
P4-40C-bremsebakke til motorcykler
GP4-MOTOGP
GP4-MOTOGP
GP4-MotoGP-bremsekaliberen, der er født fra banen til vejen, passer perfekt til behovene hos nutidens motorcykler og de mest krævende baneentusiaster. 
Ligesom Brembo-kalibrene, der bruges af professionelle kørere i MotoGP og SBK, er denne nye monoblokkaliper udskåret af en aluminiumsbillet, finnet, med nikkelbehandling og et nyt design. 
GP4-MotoGP-tykkelsen er afledt af teknologien udviklet i MotoGP og udnytter klodsernes diagonale glidning til at øge bremsemomentet med den samme mængde kraft, der påføres håndtaget for hidtil uset ydeevne.
Der blev lagt særlig vægt på indførelsen af ventilationsfinner på yderskallen og nye racerstempler, som begge forbedrer varmevekslingen i bremsesystemet og bidrager til afkøling. Ikke mindre vigtigt er det iøjnefaldende design af den seneste Brembo GP4-MotoGP tykkelse, yderligere forstærket af en nikkeloverfladefinish, der giver tykkelsen et lysere og glattere udseende.
Programliste snart tilgængelig.
Aksiale bremsebakker
traditionelle, men ikke umoderne
De, der vælger at holde sig til aksiale bremsebakker, kan til gengæld tilfredsstille deres smag med P4-40C, en klassiker, der er karakteriseret af fire differentierede stempler, 30 og 34 mm i diameter, anodiseret sort finish med rødt logo og 40 mm offset.
Et alternativ til P4-40C er P4-40R, der også har sintrede klodser og samme antal stempler og mål. Til baghjulet er P2-RS84 og P2-CB84 til rådighed. De er lavet af støbt aluminium, hver med to 34 mm stempler og en afstand på 84 mm.
Privatlivspolitik">