Logo Brembo Upgrade

Bremseklodser

Brug på vej

Cluster Road

Maksimal friktion og ingen fading

Bremseklodser er den mindste, massive komponent i bremsesystemet, men én af dem, der er mest udsat for belastning, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige blanding, især hvis du er vant til at køre hundredvis af kilometer på én gang og flere tusinde om året.
Til baneentusiaster, der også bruger deres motorcykler på vejen, har Brembo udviklet den nye Z10-klods, der kan fås til de mest populære supersport-motorcykler. Det er den alternative startblanding sammenlignet med de ikoniske Z03 og Z04, hvilket umiddelbart fremgår af den særligt konkurrencedygtige pris.
Bremseklods til motorcykler på vejen
Sammensætning
De fremstilles af specielt sintret materiale og består af specielle blandinger, der forbindes med hinanden ved hjælp af sintring uden klæbemiddel. Takket være de anvendte blandinger er friktionskoefficienten højere end 0,7 allerede ved 50 °C, og den kommer ikke under denne tærskel, før temperaturen kommer op på 400 °C.
De smøremidler, der tilsættes den oprindelig blanding, sikrer ensartet, blød bremsning, selv om skivetemperaturen er høj. Det gør bremsefading, dvs. tab af bremseeffektivitet, mindre sandsynlig. Slibemidler er også med til at holde friktionsniveauerne oppe, da de holder skiverne rene og fjerner aflejringer på bremseoverfladen.
 
 
Privatlivspolitik">