Logo Brembo Upgrade

Bremseskiver

Stærk og let

Cluster Road

Et koncentrat af Brembo-teknologi

Brembo Racing UPGRADE-skiver, designede og testede til at fungere optimalt med klodser, kombinerer effektiv og ensartet ydelse ved ekstrem brug med en helt klart lav vægt. De anvendte materialer og de specielle processer, der anvendes, sikrer en betydelig øget bremseeffekt, ekstrem modstand over for længere tids termisk-mekanisk belastning og en absolut ensartet præstation.
Brembo-skiver, med deres umiskendelige sportsudseende, yder det optimale i enhver situation.
T-drive-bremseskiver til motorcykler
T-drive
T-drive-skiver er baseret på erfaringerne fra MotoGP og Superbike, og de er lette at identificere på grund af forbindelsen mellem bånd og nav, der opnås med otte T-bolte, der erstatter de konventionelle drivpaler.

Ekstremt snævre bearbejdningstolerancer giver dette koncept en betydelig vægtreduktion og en bevægelse i radial og aksial retning udover en endnu mere effektiv overførsel af bremsemomentet.

Skiven yder desuden modstand over for termisk-mekanisk belastning, især under ekstreme brugsbetingelser, som f.eks. løb.
T-drive-skiver kan fås til de mest populære maxisport-modeller uden behov for modifikationer.
Supersport-bremseskiver til motorcykler
Supersport
Supersport-skiver er udviklet til at yde den højeste præstation, både på vejen og på banen, til de mest populære europæiske og japanske maxisport-motorcykler. I kombination med Brembo Z04-klodser har disse skiver vundet mange Supersport-verdensmesterskaber.

Supersport-skiver kan fås med en 34 mm høj bremseoverflade, og tykkelsen er øget til 5,5 mm, udskiftelig med originalerne, uden at der er behov for ændringer.
 
De er helt flydende og består af varmebehandlede stålbånd, der tåler ekstrem, termomekanisk belastning, og navet af aluminiumlegering er fræset ud af ét råemne.
Privatlivspolitik">