Logo Brembo Upgrade

Hjul

Road

Cluster Road

Unik lethed

De største motorcykelproducenter og motorsportteams verden over kræver altid det bedste. Derfor vælger de Marchesini Racing.  
Marchesinis styrke er produkternes lave vægt, der opnås ved multismedning, en ny produktionsteknik, der sikrer bemærkelsesværdig stivhed og mekanisk styrke kombineret med en betydelig vægtreduktion.
Det sidste er en afgørende faktor i forbindelse med at øge ydeevnen. Hjulene i en let legering i magnesium eller aluminium reducerer den gyroskopiske effekt og inertimomentet til fordel for følsomhed og manøvredygtighed.

Det forbedrer acceleration og bremseevne. Hvert retningsskift bliver desuden hurtigere. Hver detalje afslører et absolut kvalitetsprodukt. Marchesinis Racing-hjul er udelukkende vådlakerede.
Sammenlignet med den klassiske pulverlakering sikrer denne proces en yderligere vægtreduktion og en smuk optik.
Marchesini Racing-guldfælg med 10 eger
Design og stil
Det er et spørgsmål om stil. For alle motorcykelentusiaster har Marchesinis hjul et distinkt og unikt design. Med dets karakteristiske Y-form er hjulet med 10 eger en tidløs klassiker. De er en favorit hos motorcykelentusiaster uanset alder og baggrund, et distinkt produkt, der har gjort Marchesini berømt i hele verden.

Marchesini bruger alle sine evner og sin kreativitet til altid at søge nye løsninger. Resultatet er det innovative, højtydende hjul med 7 eger, designet til motorsport, og som kombinerer teknologi og høj ydelse med et moderne, aggressivt udseende.
Magnesium-hjul
Designet af Marchesinis hjul til motorsport er virkelig et varemærke. Hjulene af smedet magnesium med 10 eger, med et karakteristisk “Y”-formet design samt det innovative, højtydende hjul med 7 eger anvendes af de fleste teams i MotoGP-, Superbike- og Endurance-mesterskaberne. Pålidelighed, lethed og sikkerhed sikres med den fulde kontrol over produktionsprocesserne med magnesiumlegeringerne. Marchesini Racing-hjulene af multidirektionelt smedet magnesium giver den bedste præstation, da de er de letteste, stiveste og mest effektive på markedet for motorsport. Den mekaniske forarbejdning på hele overfladen samt den kendsgerning, at der næsten ikke er nogen udskridning eller ubalance, er resultatet af de ekstremt strenge laboratorietests, der udføres internt. Hjulene leveres parate til montering, komplette med skiveholderflanger, kædehjul, udvendig bøsning og indvendig afstandsskive, alt skåret ud af ét aluminiumsråemne.
Marchesini Racing aluminiumfælg med 7 eger
Aluminium-fælge
Det er aluminiumslegeringshjul lavet med multismedning, og de kan fås med ti eller syv eger. Trods den betydelige vægtreduktion sammenlignet med det originale hjulsæt gør deres bemærkelsesværdige laterale styrke og torsionsstyrke dem til den perfekte løsning til specialbyggede motorcykler og motorcykler til baner. Aluminiumhjulene kan ombyttes med de originale hjul, undtagen kædehjulet, der skal udskiftes med en model, der opfylder Marchesini-standarden.
Privatlivspolitik">