18 oktober 2018

2008 - 2018: Brembo-bremseklodsen fylder 10 år

Jubilæet for den første Brembo-bremseklods på Aftermarket markerer 10 års udvikling… dedikeret bilisterne med stor lidenskab for motorer!

Man skal være to om at lave en fantastisk historie. I år fejrer Brembo sit 10-års jubilæum for lanceringen af den første bremseklode, der blev solgt på Aftermarket, et mål, som virksomheden ønsker at dedikere til alle sine kunder og til den fælles lidenskab for motorer. Disse års forløb udspringer nemlig ikke kun af engagementet i forskning og udvikling: for at kunne  tilbyde  et større og mere varieret sortiment , udvide  salgslandene  og omsætningen er det fundamentalt af få feedback fra dem, der bruger resultaterne af Brembos arbejde hver dag. Et ægte tillidsforhold, som i 2008 tilskyndede virksomheden til at udvide produktsortimentet til reservedelsmarkedet med lanceringen af den første bremseklods, og som den dag i dag fortsætter med at ledsage virksomhedens udvikling. 
 
 
2008: den første Brembo-bremseklods ser dagens lys

Er langvarigt forhold er baseret på én grundregel: man skal give for at få. Derfor besluttede Brembo for ti år siden at tilbyde et nyt produkt på markedet og således komplettere det traditionelle tilbud af bremseskiver med lanceringen på Aftermarket af den første Brembo-bremseklods. Takket være brandets positive omdømme og netværket af lidenskabelige kunder, som Brembo har opbygget i de forløbne år, har markedets svar oversteget forventningerne og givet impuls til den vækst, som fortsat kendetegner Brembos aktivitet. Den stigende omsætning har gjort det muligt at øge produktionen og at tilbyde bremseskiver og -klodser på nye markeder med en ekspansion, der år efter år har skabt en tilstedeværelse i mere end 80 lande i verden. Ti års udvikling uden bremser (men kun i metaforisk betydning!) i hvilke Brembo har fortsat med at opdatere sit sortiment og er gået fra at være fabrikant i bremseskiver til at være universal specialist i bremsesystemet. Bremseklodser, bremseskiver beklædt med UV-teknologi, bremsetromler, sportsbremseskiver i to dele, bremsebakker, bremsetromler, bremsecylindre og stadig hydrauliske komponenter, smøremidler og bremsevæsker. Hver komponent er skabt til at blive perfekt integreret med bremsesystemets øvrige elementer og give kunderne mulighed for at udnytte Brembo-produkternes potentiale maksimalt. For at imødekomme bilisternes stadigt mere krævende behov har Brembo søgt innovative løsninger ved at sætte sin lid til kvaliteten af udviklingen og til indførelsen af avancerede, tekniske detaljer. 
 
Sortimentet, forretningen… lidenskaben vokser

Det er ikke kun det varierede tilbud, der har ændret sig i disse ti år. Sammen med Brembo er også bilisternes kompetence og lidenskab vokset over for alt det, der kører på hjul. Brembo har derfor indset, at det skulle henvende sig til de stadigt mere informerede, involverede bilister, der fokuserer på kvalitet, sikkerhed, og komfort og præstation for fortsat at kunne styrke dette tillidsforhold. Derfor er forskningen af den såkaldte “X-faktor” begyndt ved at forsøge at bringe det bedste fra udviklingsfasen ind i produktet. De første skridt i dette segment blev taget med indføringen af den rillede Brembo Max-bremseskive i begyndelsen af 2000 og i 2016 af Brembo Xtra med boringer. To produkter udviklet til en bilist, som elsker en sportspræget kørsel, og som fokuserer på bilens præstationer, men som samtidigt ikke vil give afkald på kørselskomforten og -sikkerheden.
 
 
 
2018: Nu kommer X-faktoren med Brembo Xtra-bremsesklodsen
 
For at imødekomme kundernes fornyede forventninger har Brembo lanceret den splinternye bremseklods, Brembo Xtra, på Automechanika Frankfurt 2018, det perfekte supplement til Xtra- og Max-sportsskivebremserne. Kombinationen af disse tre produkter har skabt “X-sortimentet”, udtrykket for den faktor, der er nået takket være Brembo-teknikernes tusindevis af kørte kilometer under prøver på vej, sammenlignende prøver og en konstant forskning. Den nye bremseklods er således fremstillet i et specielt materiale, der består af mere end 30 forskellige komponenter. Denne blanding er perfekt til at forstærke Xtra- og Max-bremseskivernes præstationer både, hvad angår pedalfornemmelsen, komforten og varigheden samtidigt med at bevare de lydsvage egenskaber intakte under bremsningen. Den høje friktionskoefficient sikrer desuden en mere stabil og bestemt bremsning under alle temperaturforhold uden at påvirke produktets kilometerstand og samtidigt begrænse slitagen af bremseskiven til et minimum.
 
 
 
De nye Brembo Xtra-bremseskiver kommer på markedet i det første kvartal af 2019.
Privatlivspolitik">