06 oktober 2020

Brembo Days: brake the silence, shape the future

Nu kommer det første digitale event Aftermarket på den nye platform Brembo Next

Mere end nogensinde gør Brembo nu alt for at vedligeholde forholdet til sine kunder, medieverdenen og offentligheden generelt. Derfor har vi oprettet den digitale platform Brembo Next, der allerede har en fremtrædende rolle i meddelelsen om koncernens nye vision, “Turning Energy into Inspiration”, hvormed virksomheden ønsker at øge sin konkurrencedygtighed inden for bilindustrien på langt sigt.

Brembo Next vil fra i dag være vært for Brembo Days: fire dage dedikerede til fagfolk og fans af Aftermarket-sektoren, der kan opdage rækken af Bremboprodukter på en helt ny måde.

Ved at navigere i området Experience kan brugeren vælge mellem fire sektioner, hvor de kan interagere og opdage produkterne på Brembos Aftermarket:
  • I første række
  • Design & Ydelser
  • Komfort & Sikkerhed
  • Hydraulik

Og der er mere endnu: brugeren kan “manipulere” med vis i 3D for produkterne, få vist videoer i høj opløsning og webinarer planlagt dagligt og tilgængelige på over 10 sprog, og endelig kan de spille et sympatisk minispil.

Platformen råder desuden over et område reserveret til Live-aktiviteter, med virtuelle rum til møder udelukkende beregnet på partnerne.
 
Brembo Days
 
Privatlivspolitik">