29 oktober 2018

Brembo @ FTZ udstillingen

Takket være Brembos mange års erfaring inden for produktionen af bremsesystemer til motorkøretøjer, vil vi deltage i FTZ udstillingen den 7. og 8. november.

Under messen vil de besøgende få mulighed for at se en lang række produkter, som Brembo tilbyder fagfolk i Aftermarket -sektoren.
 
Først og fremmest har vi de nye Brembo XTRA bremseklodser, fremstillet af 30 forskellige dele og udviklet for at maksimere fordelene inden for Brembos Aftermarket-sektor med borede (Brembo Xtra) og indpassede (Brembo Max) skiver.
Ud over at booste ydeevnen hvad angår pedalfornemmelsen, lægges der også vægt på komfort og holdbarhed.
Vores nye løsning tilbyder en højfriktionskoefficient, som medfører en mere resolut og stabil opbremsning både ved lave og høje temperaturer. Alt dette sikrer en bedre kørekomfort og en forbedret bremsepedalpræcision uden at gå på kompromis med benzinøkonomien.
 
På Brembos stand får de besøgende også mulighed for at få vist produkter fra todels diske, som er beregnet til de største bilproducenter, og som omfatter co-cast skive. Skiven er sammensat af en bremseflade af kulstofholdigt støbejern og en stålkappe, som forbindes under en særlig støbeproces, der sikrer øget ydeevne og en mindre vægt.
 

Brembo ser frem til at byde dig velkommen på standen!
Hall A – Stand 1900
Privatlivspolitik">