20 august 2018

Hvad, der gør den nye Brembo Co-cast skive den bedste i Mercedes-premiummarked!

Modstandsdygtighed, lethed og innovation: de nye co-cast skiver repræsenterer udviklingen af premiumserien på eftermarkedet.

Efter Max, Xtra og de flydende skiver udvides Brembo eftermarkedets tilbud for Mercedes-premiumbiler yderligere med den nye serie af co-cast skiver. Denne nye serie bringer et pust af innovation takket være den eksklusive produktionsproces.
 
 
Men hvordan fremstilles co-cast skiverne?
 
Det første skridt er fremstillingen af stålklokken med presning. Klokken, som har tekniske specifikationer afhængigt af modellen og hvorpå co-cast skiven skal monteres, anbringes i en speciel støbeform, hvori det smeltede støbejern hældes i ved 1400 °C, som så bliver til skivens bremsebånd. Der er ikke tale om et hvilken som helst støbejern. Faktisk har dette støbejern et højt kulindhold, som giver en lavere vægt til skiven og en bedre ydelse under bremsning. Det glødende støbejern størkner rundt om klokkens tandbånd, og danner Brembos co-cast skive!
 
Denna innovativa process ger tre fördelar som vi ska titta närmare på nu.
 
Modstandsdygtighed
Co-cast skiverne kan prale af en ekstraordinær termomekanisk modstandsdygtighed takket være klokkens specielle form og smeltningen med beriget støbejern. Co-cast skivens termiske energi afgives fuldstændigt under bremsningen takket være selve skivens ventilationssystem uden at påvirke klokkens mekaniske struktur, hvilket sikrer en optimal bremsereaktion.
 
Lethed
Co-cast skiven vejer 15 % mindre end integralskiverne, co-cast skivens forgængere med samme dimensioner. Også i dette tilfælde er klokken det kendetegnende element. Den reducerer vægten og dermed de ikke affjedrede vægte takket være det materiale, den er fremstillet af. Denne reduktion af køretøjets ikke affjedrede vægte sikrer bedre køreegenskaber, stabilitet og komfort ved rattet. Vægtreduktionen fører til en yderligere vigtig fordel, denne gang ikke til føreren men for miljøet. Vægtreduktionen fører til en direkte reduktion af forbruget og dermed af emissionerne fra køretøjet.
 
UV-behandling af overfladen
Co-cast skiverne, ligesom andre Brembo Aftermarket-skiver, behandles med den specielle Brembo UV-maling. Denne innovative behandling består i at påføre den vandbaserede maling med en sofistikeret malingsproces med ultraviolette stråler. Denne teknologi garanterer en energibesparelse på næsten 98 % i forhold til de traditionelle malinger. Denne behandling giver skiven et rent og klassisk udseende samt en række fordele som den ekstraordinære modstandsdygtighed over for korrosion, fugtighed og høje temperaturer. Co-cast skiven er resultatet af en seriøs og vigtig forpligtelse fra Brembo for at kunne give sine kunder stærke og sikre produkter, samtidig med at der sikres enestående bremseevner svarende til det originale produkt.
 
Om detta inte är tillräckligt måste du bara prova dem direkt!
 
Privatlivspolitik">