12 oktober 2021

‘Nyt design’ af Brembo Xtra-bremseklodsserie afsløret

Brembo Xtra-bremseklodser har fået nyt look for at understrege produktseriens unikke funktion.

Brembo, den førende producent af bremsesystemer, lancerer nyt design af sine ‘Brembo Xtra’-bremseklodser til eftermontering. Denne bremseklodsserie er blevet udviklet til virksomhedens serie af skiver med huller og riller til eftermontering, og den opfylder dermed behovet hos sportsvognsentusiaster, der også ønsker komfort og holdbarhed i den daglige brug på vejen.
 
‘Nyt design’ af Brembo Xtra-bremseklodsserie afsløret
 
De visuelt opdaterede Brembo Xtra-bremseklodser, der har kunnet købes siden juni 2021, har fået en helt ny grafik, der omfatter et nyt gråt mellemlæg med rød skrift med Brembo Xtra-logoet. Dette nye design erstatter den lasergravering, der indtil nu har været på friktionsmaterialet.
 
I overensstemmelse med Brembos høje standarder for bæredygtighed er de opdaterede bremseklodser pakket i beskyttende materiale, der er fuldstændigt genindvindeligt. Dette ekstra lag forstærker yderligere emballagen. Sammen med den nye emballage fremhæver bremseklodsernes æstetiske design Brembo Xtra-serien i forhold til virksomhedens øvrige serier og understreger dermed dens suveræne kvaliteter.
 
‘Nyt design’ af Brembo Xtra-bremseklodsserie afsløret
 
Brembo Xtra-bremseklodsserien, der blev lanceret første gang i 2018, er specielt designet til Max and Xtra-skiveserierne. Den dækker mere end 100 delnumre, herunder mange af de nyeste kompakte og mellemstore biler samt sportsvogne. Bremseklodserne er lavet af et materiale kaldet BRM X L01, der er udviklet specielt af virksomhedens ingeniører. Det er fremstillet af mere end 30 forskellige komponenter, der er blevet undersøgt og testet i Brembos avancerede forskningslaboratorier.
Brembo har kunnet udvikle dette innovative materiale på baggrund af virksomhedens erfaring med originalt udstyr (OE) og de mange højtydende produkter, der er produceret til at opfylde de mest ekstreme bremsesituationer. Brembo Xtra-bremseklodser har en suveræn pedalfornemmelse, komfort og fading samt øget friktionsstabilitet, reduceret slitage og renere fælge. 
 
Brembo Xtra-bremseklodserne med nyt udseende er ECE R90-godkendte, hvilket betyder, at de er fuldt kompatible erstatninger til brug på vejen. Der vil være en overgangsfase på nogle måneder, hvor Brembo Xtra-bremseklodser med sort mellemlæg og de nye, der har et gråt mellemlæg, vil kunne købes.
Privatlivspolitik">