Brembo Parçalar arama işlevini kullanarak arabam için doğru ürünü nasıl belirleyebilirim?

Araç özelliklerinin ayrıntılarını içeren İtalyan araç tescil belgesi
 
Bir Brembo ürünü almadan önce her zaman ürünün arabanızla uyumlu olduğundan emin olun. Bunu nasıl yapmanız gerektiği burada açıklanmıştır.
 
Arabanız için doğru ürünleri bulmak üzere aşağıdaki bilgilere (aracınızın tescil belgesinde bulunur, görüntüye bakın) ihtiyacınız olacaktır: 
 
  • Üretici
  • Model
  • Motor
  • Gücü (kW)
  • Üretim yılı
  • Alternatif olarak İngiltere, İtalya, Fransa ve Almanya’da tescilli araçlar için aracınızın plaka numarasını ve KBA kod numarasını kullanmanız yeterlidir.
 
Bu bilgileri aldıktan sonra “Araç” arama filtresini seçin ve istenen ayrıntıları girin. Alternatif olarak “Plaka numarasına” göre arama yapmak için ilgili filtreyi seçin.
 
"Araç" arama filtresini kullanıyorsanız aramayı “Gelişmiş Arama”yı seçerek daraltabilirsiniz. Bu arama işlevi sonuçları belirli bir “aks” (ön/arka), marka (Brembo, AP, Breco) veya ürün kategorisine (diskler, balatalar, tamburlar vb.) göre daraltmanızı veya yalnızca yeni parça aramanızı sağlar.
 
Arama tamamlandıktan sonra, aracınızla uyumlu tüm Brembo yedek parça numaralarını gösteren ve ürün kategorilerine ayrılan bir sayfa görüntülenir
 
Bu noktada tablonun son sütununda, “Araç bilgileri” başlığının altına dikkatlice bakın. Bu sütun PR numarası, ORGA numaraları, uyumlu araç veri aralıkları (ör. -> 54824556, 54824557 ->), spor paketlerinin olup olmadığı (-/+ spor paketi) vb. gibi doğru parça numarasını seçme açısından önemli bilgileri içerir.
Araç bilgilerini gösteren sütun
"Araç bilgileri" sütunu
 
 
Frenleme sisteminizin doğru çalışması amacıyla doğru ürünü seçmeniz son derece önemlidir. Lütfen doğru parça kodunu seçtiğinizden emin olun.
 

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Doğru ürünü seçme
Sonraki makaleyi oku
PR ve ORGA numaraları nedir?
Gizlilik Politikası">