Brembo yedek parçaları birbirinin yerine kullanılabilir mi ve orijinal ekipman bileşenleriyle uyumlu mudur?

Tüm Brembo yedek parçalar 461/2010 numaralı AB Yönetmeliği uyarınca OE eş değeridir, yani tamamen birbirlerinin yerlerine kullanılabilir ve arabanızdaki orijinal bileşenlerle uyumludur.
 
Arabanıza ait Brembo yedek parçalar orijinal ekipman eş değeridir, yani bu parçalar ilgili orijinal bileşeni değiştirmek için kullanılabilir. Bu, garantinin geçerliliğini bozmadan garanti süresi boyunca bile araçların bakımı için OE eş değeri bileşenlerin kullanılmasına izin veren 461/2010 numaralı AB Yönetmeliği ile uyumludur.
 
Dünyanın en prestijli araba üreticilerinin ortağı olarak 50 yılı aşkın deneyimiyle övünen Brembo satış sonrası ürün yelpazesini orijinal ekipman parçalara özel aynı özen ve hassasiyetle geliştirip üretmektedir.
 
Hem OE ürünlerinin hem de yedek parça ürünlerinin üretildiği tüm Brembo üretim tesisleri ilgili araba üreticileri tarafından onaylanmıştır.
 
Brembo, tasarım ve mühendislik aşamasından döküm aşamasına, işlemeden dağıtıma ve sürtünme malzemesi bileşiklerinin geliştirilmesinden presleme işlemine kadar üretim sürecindeki her aşamayı son derece dikkatli bir şekilde izleyerek ürünlerinin dünyanın önde gelen araba üreticilerinin en titiz kalite standartlarına uygun olmasını sağlar.
 
Montaj hattını ve kullanılan makineleri gösteren Brembo tesisi

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Doğru ürünü seçme
Sonraki makaleyi oku
Brembo Max ve Brembo Xtra fren diskleri yelpazesinin onay sertifikaları
Gizlilik Politikası">