12 Ekim 2021

Brembo Xtra fren balata serisinin ‘yeni tasarımı’ tanıtıldı

Brembo Xtra fren balatalarının yeni görünümü, ürün yelpazesinin benzersizliğini vurgulamayı amaçlıyor.

Önde gelen fren sistemleri üreticisi Brembo, "Brembo Xtra" Aftermarket fren balatalarının yeniden tasarlandığını duyurdu. Bu balata serisi, şirketin Aftermarket delikli ve oluklu disk serisine eşlik etmek üzere geliştirilmiş ve günlük kullanımda konfor ve süre talep eden spor araç meraklılarının ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
 
Brembo Xtra fren balata serisinin ‘yeni tasarımı’ tanıtıldı
 
Haziran 2021 itibarıyla satışta olan görsel olarak güncellenen Brembo Xtra fren balataları, "Brembo Xtra" logosunu taşıyan kırmızı tampon baskılı yeni bir gri şim içeren yepyeni grafiklere sahiptir. Bu yeni tasarım, şimdiye kadar sürtünme malzemesinde mevcut olan lazer baskının yerini alıyor.
 
Brembo'nun yüksek sürdürülebilirlik standartlarına uygun olarak, güncellenen fren balataları tamamen geri dönüştürülebilir bir ambalaj içinde geliyor. Bu ilave katman, ambalaja ek bir koruma sağlıyor. Fren balatalarının estetik olarak yeniden tasarımı ve yenilenen ambalajı, Brembo Xtra serisini şirketin diğer tüm serilerinden ayırıyor ve böylece ultra premium özelliklerini öne çıkarıyor.
 
Brembo Xtra fren balata serisinin ‘yeni tasarımı’ tanıtıldı
 
İlk olarak 2018 yılında piyasaya sürülen Brembo Xtra fren balatası serisi, Max ve Xtra disk serileri için özel olarak tasarlanmıştır. En yeni kompakt, orta derece ve spor otomobillerin çoğu dahil olmak üzere 100'den fazla parça numarasını kapsar. Fren balataları, şirketin mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen BRM X L01 adlı bir malzemeye sahiptir. Bu malzeme, Brembo'nun gelişmiş araştırma laboratuvarlarında incelenmiş ve test edilmiş 30'dan fazla farklı bileşenden üretilmiştir.
Brembo, bu yenilikçi malzemeyi orijinal ekipman (OE) alanındaki deneyimi ve en zorlu fren koşullarını karşılamak için ürettiği birçok yüksek performanslı ürün sayesinde geliştirmeyi başarmıştır. Brembo Xtra fren balatalarının özellikleri arasında üstün pedal hissi, konfor ve fren zayıflama performansının yanı sıra artırılmış sürtünme kararlılığı, aşınmada azalma ve daha temiz jantlar bulunur.
 
'Yeni görünümlü' Brembo Xtra fren balataları ECE R90 onaylıdır; yani yol kullanımı için tamamen uyumlu yedek parçalardır. Siyah şimli Brembo Xtra fren balataları ve gri şimli yeni fren balataları için bir geçiş aşaması uygulanıyor, bu da her iki seçeneğin de birkaç ay boyunca piyasadan satışta olacağı anlamına geliyor.
Gizlilik Politikası">