22 Nisan 2022

Yeni Brembo Beyond EV Kiti

Hiçbir zaman elektrikli araca daha iyi uyum sağlayan bir ürün olmadı

Korozyona karşı direnç, daha az gürültü ve dayanıklılık, tam elektrikli otomobillere özel yeni Satış sonrası disk ve balata yelpazesini diğerlerinden ayırıyor

Brembo, Motortec Automechanika Madrid'de, Brembo'nun elektrikli otomobiller için satış sonrası ürün sunumunu önemli ölçüde geliştiren ve özel olarak kaplanmış diskler ile yenilikçi fren balatalarından oluşan yeni bir aile olan yeni Beyond EV Kit'i tanıttı.
 
Doğrudan OE mirasından ve uzmanlığından elde edilen en yeni Brembo çözümleri, geliştirme sürecinde kullanılan yenilikçi malzemeler ve modern teknolojiler sayesinde düşük çevresel etkiyi mümkün olan en iyi performans ve güvenlikle birleştirecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır.
 
Sonuç, Brembo'nun piyasadaki en popüler elektrikli otomobiller için özel tasarlanmış yeni bir EV diski ve EV balatası yelpazesini içeren Beyond EV Kit’idir. Yeni bileşenler daha sessizdir ve oksitlenmeye karşı daha dirençlidir ve bu nedenle daha uzun süre dayanır, bunların tümü sürdürülebilirliğe katkıda bulunan avantajlardır. Çift koruyucu işlem, tüm kitin aşınmasını önlemeye yardımcı olur ve disklere parlaklık ve çekici estetik katar. Ayrıca, galvanizli destek plakasına sahip bakır içermeyen özel bir sürtünme malzemesi, fren yapma sırasında tozu ve yol gürültüsünü azaltır.
 
Güvenlik ve dayanıklılık, bu yeni frenleme çözümü tasarımının merkezinde yer aldı.
Elektrikli otomobiller, geleneksel dağıtıcı frenlemeye ilave olarak rejeneratif frenleme kullanır ve bu da sürtünmeli frenlerin daha az kullanılmasını sağlar. Bu durum, zamanla kullanılmayan fren sistemi bileşenlerinde pas oluşmasına, fren sisteminin güvenliğinin azalmasına ve bakım maliyetlerinin artmasına yol açabilir. Brembo'nun amacı, sessiz ve korozyona dayanıklı bir fren kiti oluşturmak ve kalan sürtünmenin en aza indirilmesi idi. En yeni Brembo EV balataları ve EV diskleri yelpazesi bu ihtiyaçları karşılayarak, şirketin OE Pazarı için sunduğu birçok teknolojik yenilik, malzeme ve işlemi yansıtıyor.
 
Fren sistemleri, mobilitenin geleceğini şekillendirmede kilit bir rol oynuyor ve Brembo bir Çözüm Sağlayıcı olarak, bu yeni nesil araçların sürüş dinamiklerini iyileştirecek yeni ve daha karmaşık ürünler geliştiriyor.
 
Brembo Beyond EV Kiti, Mayıs 2022'de kaplamalı diskler ve galvanizli destek plakalarına sahip bakır içermeyen özel bir sürtünme malzemesi bulunan özel kit çözümleri halinde satışa sunulacaktır.
 
Yeni Brembo Beyond EV Kiti
Gizlilik Politikası">