Logo Brembo Upgrade

Lichid de frână

Potrivit în orice condiții

 

Fiabilitate și calitate înaltă

Lichidul de frână Brembo SPORT | EVO 500++ este ideal în toate situațiile, potrivit pentru toți, de la condusul zilnic până la utilizarea intermediară neprofesională pe pistă.
 
Acesta este un lichid fiabil de înaltă calitate, care îmbunătățește senzația pedalei și performanța constantă de frânare fără intervalele frecvente de inspecție ale unui lichid de frână de curse complet.
Formulat pentru adevărații entuziaști
  • Potrivit pentru utilizarea în sistemele de frânare concepute pentru lichide neminerale.
  • Proiectat special pentru a răspunde așteptărilor entuziaștilor care cer mult de la sistemul lor.
  • Depășește cerințele specificației S.U.A. FMVSS nr. 116 DOT 3 și DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 și ISO 4925 (clasele 3 și 4).
  • Compatibil cu alte lichide de frână DOT 3, DOT 4 și DOT 5.1, atâta timp cât respectă specificațiile de mai sus.
Din motive de siguranță, se recomandă înlocuirea lichidului de frână cel puțin o dată pe an. Nu este potrivit pentru vehicule cu sisteme cu ulei mineral. Gama de culori: aspect de la transparent la chihlimbar. În cazul unui lichid de frână nou, atunci când este turnat din sticla etanșată, culoarea poate diferi de gamă, dar performanța rămâne aceeași.


Descărcați fișa tehnică de securitate
Ambalajul lichidului de frână SPORT | EVO 500++
 
Logo cluster personalizat
Persoanelor care aleg o motocicletă personalizată nu le place să lase nimic la voia întâmplării, iar aceasta include îmbrăcămintea și casca. Aceeași atenție la detalii caracterizează piesele de schimb pe care le aleg pentru motocicleta lor. Departe de achizițiile impulsive, alegerile lor sunt rezultatul analizării alternativelor disponibile pe piață, cerând deseori sfaturi de la oameni care le împărtășesc cultura personalizată. Cu toate acestea, importanța pe care o acordă stilului, unic și rafinat dacă este posibil, nu trebuie să distragă atenția de la faptul că acestea sunt componente de frână. Asta înseamnă că performanța și fiabilitatea nu pot fi subevaluate. Produsele din linia personalizată UPGRADE de la Brembo sunt pe măsură.
Logo cluster șosea
Oamenii care merg cu motocicleta pe șosea în fiecare zi au nevoi diferite față de cei care o folosesc doar pe pistă. Condițiile de trafic și de suprafața drumului, dar și șoselele întortocheate și chiar vremea afectează starea de spirit a motocicliștilor, care au nevoie de un sistem de frânare specific pentru a se bucura cu adevărat de a fi pe două roți. 
Deși este întotdeauna importantă, performanța totală ocupă un loc secund față de fiabilitate, eficacitate în toate mediile, durabilitate și confort atunci când conduceți. Produsele liniei Brembo Road UPGRADE asigură toate acestea.
Logo cluster șosea curse
Oricine este implicat în cursele Superbike știe că înainte de a obține mai multă putere și cuplu, sistemul de frânare trebuie să ofere eficiență maximă de frânare. Motivul este evident: chiar și cele mai performante sisteme au marje semnificative de îmbunătățire datorită produselor din gama de curse Brembo UPGRADE.
Această gamă se bazează pe experiența dobândită de Brembo pe pistele din întreaga lume, acum sinonimă cu succesul, așa cum arată cele 33 de titluri de campionat mondial ale piloților în Campionatul Mondial de Motociclism 500 și 30 de titluri ale piloților în Campionatul Mondial de Superbike câștigate de motociclete echipate cu piese Brembo.
Logo cluster Off-Road
Vitezele mai mici, greutatea mai redusă a vehiculului și suprafața neuniformă înseamnă că cine se deplasează pe o pistă de pământ nu are nevoie de aceeași putere de frânare ca cineva care conduce o motocicletă pe asfalt. Totuși, acest lucru nu înseamnă că sistemul de frânare este mai puțin important la deplasarea off-road decât pe pistă sau șosea.
Dimpotrivă, elementele exterioare precum nisipul, iarba și noroiul pot interfera cu sistemul de frânare care, tocmai de aceea, are nevoie de componente absolut fiabile. Greutatea redusă și senzația la condus sunt esențiale și sunt calități pe care toate produsele din gama Brembo UPGRADE Off-Road le împărtășesc.
Politică de confidențialitate">