Participă la un training și devino Brembo Expert

Formare avansată pe sistemele de frânare

Brembo Expert
Sesiunile de training sunt organizate în colaborare cu distribuitorii oficiali ai Brembo
Cursul de formare este personalizabil, adaptându-se cerințelor fiecărui profesionist. Instalația de frânare și componentele sale sunt prezentate și explicate prin suporturi interactive de mare eficiență; subiectele variază de la design la producțieși de la montaj la întreținere, cu o mulțime de secrete și soluții pentru probleme tehnice specifice.
Astestarea
Toți participanții primesc acces la Brake System Academy, care conține atât principalele teme tratate în timpul cursului, cât și conținuturile speciale, un gadget și atestatul de participare.
Un formator Brembo Expert
Brake System Academy
Brake System Academy conține material video, animații 3D și grafice care ilustrează producția, funcționare și instalarea tuturor componentelor. Este un instrument complet și versatil, util deopotrivă pentru utilizarea personală, pentru formarea la clasă, pentru navigarea liberă sau utilizarea ghidată și explicată, cu test oral în majoritatea limbilor și cu materiale animate.
Conținutul tratează diversele sisteme de frânareși componentele acestora, funcționarea, dezvoltarea, proiectarea, producția, testele și solicitările, întreținerea, problemele și diversele perspective suplimentare.
Licensed distributors may use the Brembo Expert logo on websites only after prior special authorization from Brembo Communication Department who, in any case, reserves the right to request its removal at any time.
Politică de confidențialitate">