Servicii post-formare

Curs de formare Brembo Expert

Brembo Expert
Prin participarea la cursurile de formare organizate de Brembo, poți deveni un membru exclusiv Brembo Expert.
Îți punem la dispoziție cunoștințele noastre de reprezentați de vârf ai sistemelor de frână oferindu-ți posibilitatea de a-ți perfecționa cunoștințele participând la un curs de formare Brembo și garantându-ți accesul la informații exclusive rezervate profesioniștilor din domeniul pieselor de schimb.
Ești deja un Brembo Expert?
Intră în pagina ta de profil pentru a putea accesa materiale exclusive rezervate profesioniștilor din domeniul pieselor de schimb. Dacă nu ai o parolă de acces, apasă aici
Descoperă avantajele de a fi Brembo Expert
Training Brembo Expert
Programe tutoriale exclusive
Tutorialele Brembo îţi permit să rămâi mereu la curent cu noile tehnologii, putându-le oferi astfel suportul tehnic cel mai potrivit clienţilor şi putându-le garanta un serviciu de un înalt nivel calitativ.
Training Brembo Expert
Explicaţii tehnice detaliate
Rămâi mereu la zi datorită explicaţiilor tehnice detaliate şi accesează documente de specialitate, cum ar fi manualele şi buletinele tehnice.
Training Brembo Expert
Brake System Academy
Instruirea aprofundează cele mai tehnice detalii ale componentelor sistemului de frânare, ale funcţionării şi întreţinerii acestuia.
Training Brembo Expert
Vizualizare pe harta Brembo
Datorită prezenţei markerului de pe harta Brembo, activitatea ta va fi imediat vizibilă tuturor.
Training Brembo Expert
Contactează direct profesioniştii Brembo
Profesioniştii departamentului tehnic şi de control al calităţii sunt la dispoziţia ta pentru a te asista în gestionarea diferitelor dinamici care pot apărea în utilizarea produselor Brembo.
Training Brembo Expert
Material special
Materialul dedicat pentru punctul de vânzare cuprinde un set de instrumente dezvoltate împreună cu tehnicienii Brembo şi este o linie exclusivă de îmbrăcăminte personalizată pentru a garanta o recunoaştere imediată.
Politică de confidențialitate">