Logo Brembo Upgrade

Roți

Personalizat

Cluster Custom

Acolo unde rigiditatea se întâlnește cu agilitatea

Una dintre cele mai importante prezențe în grupul Brembo este marca Marchesini, lider în cercetarea, proiectarea și dezvoltarea de roți pentru motociclete atât pentru campionatele mondiale de top, cât și pentru utilizare rutieră. Colaborarea cu Brembo în domeniul inovației tehnologice, cercetării materialelor și a proceselor de fabricație a dus la produse emblematice, care sunt căutate de mii de entuziaști datorită caracteristicilor lor unice.

Fiecare motociclist cunoaște importanța greutății reduse și valoarea rigidității. Marchesini este un maestru în ambele discipline, dar și în design, așa cum demonstrează M10RC Kompe. Cele zece roți din aluminiu sunt realizate folosind un proces de forjare multidirecțională și sunt disponibile într-o versiune vopsită și anodizată. Spițele de grosimi diferite și nervurile conice asigură o rigiditate ridicată fără a crește greutatea totală a roții. Reducerea greutății este apreciată deoarece, deși aceasta este o greutate nesusținută, roțile au un impact asupra agilității generale a vehiculului și, prin urmare, accelerația și intrarea în curbe.

Cele zece spițe și culorile alese se potrivesc perfect cu stilul aproape tuturor motocicletelor personalizate de pe piață. Toate acestea se fac fără a fi nevoie să se sacrifice nimic din punct de vedere al siguranței, garantat prin controalele stricte și numeroasele teste efectuate la fiecare roată.
Jante pentru motociclete Marchesini M10RC Kompe negre cu 10 spițe
Politică de confidențialitate">