Logo Brembo Upgrade

Roți

Curse

Cluster OffRoad

Acolo unde rigiditatea se întâlnește cu agilitatea

Una dintre cele mai importante prezențe în grupul Brembo este marca Marchesini, lider în cercetarea, proiectarea și dezvoltarea de roți pentru motociclete atât pentru campionatele mondiale de top, cât și pentru utilizare rutieră. Colaborarea cu Brembo în domeniul inovației tehnologice, cercetării materialelor și a proceselor de fabricație a dus la produse emblematice, care sunt căutate de mii de entuziaști datorită caracteristicilor lor unice.
 
Pentru utilizări deosebit de solicitante, cum ar fi pe piste SuperMotard și Off-Road, Marchesini a proiectat roți special adaptate. Roțile cu spițe SuperMotard oferă rigiditate mare, greutate redusă și inerție minimă, în timp ce roțile de motocross cu spițe au un conținut tehnic puternic pentru optimizarea și modernizarea arhitecturii roților tradiționale cu spițe. Cu roțile dedicate pentru SuperMotard și Off-Road, care sunt rezultatul unei cercetări continue și al unei orientări spre experimentare, Marchesini își demonstrează încă o dată capacitatea de a-și adapta experiența și know-how-ul la cele mai diverse cerințe.
M10RR Kompe Motard
Această jantă monobloc, concepută special pentru competițiile SuperMotard, exprimă cel mai bine capacitatea înnăscută de progres și evoluție inerente mărcii Marchesini.

În comparație cu roțile obișnuite cu spițe, M10RR are câteva puncte forte. Reducerea semnificativă a greutății și inerția de rulare, ambele în jur de 15%, îmbunătățesc semnificativ manevrabilitatea motocicletelor la viraje și datorită scăderii efectului giroscopic distanțele de frânare și accelerare sunt reduse. De asemenea, folosirea anvelopelor fără cameră implică o scădere suplimentară a greutății și lipsa riscului de perforare.

Creșterea rigidității la încovoiere și la torsiune a roții, în jur de 100%, îmbunătățește deplasarea pe trasee întortocheate tipice pentru SuperMotard.
 
Pe baza tuturor acestor lucruri, este firesc faptul că Marchesini domină de ani de zile campionatul AMA și obține victorii la X-Games din Los Angeles.
Jante pentru motociclete Marchesini M10RR negre cu 10 spițe
Politică de confidențialitate">