Cilindri principali de frână și de ambreiaj

Greutate redusă și rezistență

Controlul frânării în toate condițiile

Cilindrii principali Brembo garantează o putere de frânare imediată, controlabilă în toate condițiile. Ergonomia acestor componente a fost de asemenea perfecționată pentru a asigura un răspuns liniar în orice moment.
Sunt fabricate din aluminiu turnat sau turnat sub presiune - un material care combină greutatea redusă, rezistența și calitatea superioară a finisajului - și sunt produse atât cu rezervoare separate, cât și integrate. Gama de produse Brembo include cilindri principali radiali sau axiali față, cilindri principali de ambreiaj și cilindri principali spate.
Pompe de frână moto Brembo Aftermarket
De ce să alegeți Brembo?
Una dintre cele mai distinctive caracteristici ale cilindrilor principali de frână Brembo este controlabilitatea lor extraordinară.
 
Brembo s-a bazat pe experiența sa considerabilă în proiectarea componentelor hidraulice și în domeniile cinematicii și ergonomiei pentru a reduce substanțial frecarea în acțiunea componentelor și a crește rezistența la încovoiere.

Rezultatul este o liniaritate remarcabilă între forța aplicată manetei de către pilot și răspunsul la frânare, ceea ce se traduce printr-o senzație unică, de neegalat.
Cilindri principali de ambreiaj
Cilindrii principali de ambreiaj asigură precizie și performanță constantă pentru utilizatorii lor.
Ergonomia manetei, combinată cu cinematica perfectă a sistemului manetei/tijei de împingere, asigură minimizarea efortului de operare.
Politică de confidențialitate">