Discuri de frână

Serie Oro

Siguranță, performanță și confort pentru toate tipurile de motociclete

Discurile de frână Brembo Serie Oro sunt cele mai bune de pe piață, cu o gamă de produse cu conținut tehnic și de calitate la superlativ. Disponibile atât în versiune fixă, cât și în versiune flotantă, aceste discuri sunt complet interschimbabile cu discurile originale de producție.
Disc de frână Seria Auriu fix pentru motociclete
Disc fix Serie Oro
Discurile de frână fixe Serie Oro sunt realizate dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, după o linie de proiectare și construcție care respectă toleranțele stricte impuse și cu cicluri de prelucrare care garantează planeitate și concentricitate maximă.
 
Experiența vastă a Brembo a fost folosită pentru a defini cele mai corecte geometrii, toleranțe și dimensiuni pentru toate tipurile și utilizările de motociclete. Rezultată dintr-un studiu specific al toleranțelor de prelucrare, conformația specială a discurilor Brembo permite transmiterea mai eficientă a cuplului de frânare, oferind în același timp o rezistență mai bună la solicitările termice și mecanice.
Serie Oro a fost gama cu care Brembo a intrat în lumea curselor la mijlocul anilor 1970, devenind rapid reperul industriei pentru discuri.
Disc de frână Seria Auriu flotant pentru motociclete
Disc flotant Serie Oro
Fabricate din materiale premium, discurile flotante oferă performanțe de neegalat. Acestea constau din suprafața de frânare din oțel inoxidabil conectată prin intermediul a 10 clichete de antrenare la butucul din aliaj de aluminiu prelucrat pe mașini cu comandă numerică și anodizat. Experiența vastă a Brembo a fost folosită pentru a defini cele mai corecte geometrii, toleranțe și dimensiuni pentru toate tipurile și utilizările de motociclete. Rezultată dintr-un studiu specific al toleranțelor de prelucrare, conformația specială a discurilor Brembo permite transmiterea mai eficientă a cuplului de frânare, oferind în același timp o rezistență mai bună la solicitările termice și mecanice.
Serie Oro a fost gama cu care Brembo a intrat în lumea curselor la mijlocul anilor 1970, devenind rapid reperul industriei pentru discuri.
Politică de confidențialitate">