Etriere

Producție de ultimă generație

Performanță, design și confort

Ca urmare a tehnologiei exclusive utilizate la fabricarea lor, etrierele Brembo din aluminiu oferă performanțe la superlativ în ceea ce privește puterea de frânare, controlul și confortul, precum și designul fără egal în segmentul motocicletelor.
Procesele de design și fabricație de ultimă generație fac posibilă producerea unui corp de etrier ușor, compact și extrem de rigid, în timp ce componentele hidraulice proiectate cu precizie maximizează puterea caracteristică și capacitatea de a controla etrierele Brembo.
Numai ceea ce este mai bun
Utilizarea aliajelor de aluminiu superioare și a proceselor de fabricație exclusive, împreună cu inovația constantă în etapa de proiectare, fac etrierele Brembo extraordinar de rigide, asigurând o putere de frânare mereu incisivă, imediată și o cursă constantă a manetei de frână.

Etrierele fixe Brembo sunt disponibile atât în configurații cu montare radială, cât și axială, în timp ce etrierele flotante sunt disponibile în versiuni cu un singur piston sau cu piston dublu. Pentru modelele cu performanță superioară, tehnologia exclusivă monobloc asigură performanță maximă împreună cu o greutate extrem de redusă.
Etrierele Brembo sunt fabricate din aluminiu turnat oxidat, fiind oferite în diferite finisaje de culoare (negru, auriu, aluminiu și titan), cu un design atractiv care contribuie la conferirea unui aspect atrăgător, distinctiv al motocicletei.
Etriere de frână pentru motociclete Brembo Aftermarket
Etrier monobloc M50
M50 este noul etrier Brembo monobloc montat pentru prima dată în 2011 pe Ducati 1199 Panigale, unde litera M reprezintă monobloc, tehnologie introdusă cu succes în 1994 de Brembo în MotoGP, care ne permite să creăm corpul etrierului dintr-un singur lingou din aluminiu turnat, asigurând astfel o rigiditate optimă.
 
Politică de confidențialitate">